Zo eet je altijd precies wat je wil!

27/05/2022
|
40
steakhouse in rotterdam

Het is erg lastig om je aan een eetschema te houden, als je bijvoorbeeld door je werk of sociale uitjes steeds weer ergens anders bent. Het is namelijk veel moeilijker om gezond te blijven eten. Ook is het zo dat als je eigenlijk slaaptekort hebt en laat in de nacht doorwerkt, dat je sneller geneigd bent om te iets hartigs te eten.

Een plan

Je moet eerst helder hebben wat de valkuilen zijn. Sommige mensen eten bijvoorbeeld snel te veel als ze in gezelschap zijn. Dat kan allerlei redenen hebben. Sommige mensen kunnen eten moeilijk zien, zonder te gaan eten. Andere mensen willen zo de gastheer of gastvrouw laten weten dat het eten voortreffelijk smaakt.

Als je helder hebt wat jouw redenatie is en in welke gevallen je voor de bijl gaat, dan kun je een plan maken. Wat zijn de zaken die je helder moet hebben? Dat is bijvoorbeeld:

  • Welke situaties vind je lastig?
  • Waarom vind je dit lastig?
  • Hoe kun je dit oplossen?

steakhouse in rotterdam

In het voorbeeld van samen met andere mensen eten, kun je als je last hebt van schuldgevoel naar de gastheer of gastvrouw, kiezen voor de gezonde dingen. Is er groente of fruit op tafel dat je kunt eten? Groente en fruit zitten namelijk vol voedingsstoffen en hebben relatief weinig calorieën. Zie je niet echt gezond eten op tafel of niet iets waar je zin in hebt? Drink dan vooral veel water bij het eten. Dat vult namelijk en zorgt ervoor dat je jezelf beter kunt bedwingen. Houd ook goed voor ogen dat je niet verplicht bent om veel te eten. Eet liever dan van alles iets, zodat je bijvoorbeeld over 1 ding kunt uitweiden dat dit erg lekker was. Wel nadat je al hebt gezegd dat je heerlijk hebt gegeten en dat je buik helemaal vol zit.

Gerelateerd nieuws  Er zijn kansen die onbenut blijven

Je kunt ook eerlijk zijn en zeggen dat je probeert gezonder te eten met meer groentes. Als je slim bent, zeg je dat al voor de eetafspraak. Een goede gastheer of gastvrouw, zal deze hint wel oppakken.

Steakhouse in Rotterdam

Een steakhouse in Rotterdam kan positief werken. Hoe? Wees trots op jezelf als het gelukt is om je aan het eetschema te houden. Dan mag je ook best in de week 1 keertje even smokkelen en jezelf belonen met een avond uit eten bij een Steakhouse in Rotterdam. Het gaat namelijk niet om perfectionisme, maar om balans. Dus die afspraak bij een Steakhouse in Rotterdam kan gewoon doorgaan.

Meer in deze categorie

Het productieproces van Vodka

|
Blog, Eten

Huel review: een uitgebreide analyse

|
Eten, Health

Shoppen in Maastricht

|
Autoverhuur, Diensten

Deze items zijn onmisbaar in iedere keuken

|
Eten
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!