Shoppen in Maastricht

Maastricht

Kun je leuk shoppen in Maastricht? Absoluut! Maastricht ligt aan de Maas en is bovendien de oudste stad van Nederland. Het Zuidelijk gelegen stadje heeft een rijke geschiedenis en dat is te merken aan de interessante cultuur en de Maaslandse architectuur. In Maastricht zou je niet snel gokken dat je in Nederland bent. De Franse bezetting heeft zijn invloed gehad op de bevolking en op het stadje zelf. Maastricht is werkelijk prachtig en romantisch om doorheen te lopen. Daarnaast zijn er enorm veel leuke horeca zaakjes, met verrukkelijke keukens van over de hele wereld. De Italiaanse keuken, de Franse keuken en de bourgondische keuken. Het ontdekken van alle keukens in Maastricht is de natte droom van elke gastronoom!

Een nieuwe outfit scoren?

Naast lekker eten en de prachtige architectuur bied Maastricht ook vele winkelmogelijkheden. Het winkelgebied in Maastricht is enorm groot en veelzijdig. Er zitten veel grote merken gevestigd in het Limburgse stadje, maar er zijn ook winkels voor de kleinere beurs. Kledingwinkels als ZARA, H&M, G-Star, Hollister en de vele boetiekjes in kleine steegjes en grotere straten, maken winkelen in Maastricht veelzijdig in het aanbod van kleding.

De keukenwinkels en interieurwinkels van Maastricht

Naast kleding zijn er veel winkels waar je kookspulletjes kunt kopen en keuken apparatuur. Het blijft natuurlijk een bourgondische cultuur, daarom dat er zoveel keukenwinkels in Maastricht zijn.

Naast keuken accessoires, kookboeken en apparatuur om mee te koken, zijn er ook echt fysieke winkels in de categorie wonen en lifestyle. Er zijn veel meubelwinkeltjes en interieur design winkels. De Casa in Maastricht ligt vol woonaccessoires, maar er zijn ook exclusievere winkels, zoals Loods 5 waar je alles krijgt op het gebied van wonen wat je je maar kunt bedenken. Bij Koreman Maastricht krijg je dan weer exclusieve Oosterse meubels zoals Perzische tapijten en Chinese kasten en dressoirs.

Gerelateerd nieuws  Wat is het mooiste eiland van de Canarische Eilanden?

Er ligt ook een bijzondere keukenwinkel in de buurt van Maastricht genaamd Paul knip keukens. Deze keukenbouwer heeft al meer dan 25 jaar ervaring met keukens van de beste kwaliteit en is in de regio een bekende speler. Hij maakt elk soort maatwerk keuken voor elke wens en/of situatie.

De rooftopbar in Maastricht

In Maastricht kun je tussen het winkelen door ook naar de rooftop bar gaan (adres: sphinxcours 9) waar je op het dak van het historische bekende Sfinx gebouw, waar vroeger veel porselein werd verwerkt tot bruikbare wc’s, wastafels en servies. Tegenwoordig zit er een hotel in het gebouw en kun je op het dak lunchen, dineren of een drankje doen met uitzicht over Maastricht. Je kunt de auto kwijt op de naastgelegen parkeerplaats. Heb je geen auto, maar kun je er wel een gebruiken voor een dag of een paar dagen? Autoverhuur Adrem in Maastricht is een populaire en erkende, betrouwbare autoverhuurder.

Maastricht is dus niet alleen een leuk romantisch stadje met een rijke cultuur en een rijke geschiedenis. Je kunt er ook terecht voor al je winkelbehoeftes, genieten van diverse keukens, de rooftopbar bezoeken in het historische sfinx gebouw en je slaag er altijd als je op zoek bent naar een nieuwe outfit, interieur of een nieuwe keuken!

Meer in deze categorie

Wat is een switchfilm glasfolie?

|
Producten

Waar moet je op letten bij het kopen van een keuken?

|
Wonen

5 Hobby’s om mee tot rust te komen

|
Ontspanning

De marketing van zeecontainers

|
Diensten
© Copyright Cursos Maketing Online 2024
hello world!