De politieke hoofdstad van Nederland: Den Haag

26/11/2020
|
68
sushi den haag

Nederland is in vele opzichten een uniek land. Niet alleen vanwege de ligging, de progressieve wetgeving of de multiculturele samenleving, maar ook vanwege de keuze van de hoofdstad. In de meeste landen zit de regering namelijk in de grootste stad, zoals Londen, Berlijn, Rome, Parijs en Madrid. Maar niet in Nederland. Hoewel Amsterdam de grootste stad is, bevindt het regeringscentrum zich in Den Haag. En dat al sinds de 16e eeuw!

Meer dan alleen politiek

Tegenwoordig is Den Haag meer dan alleen de plek van politiek. Er is een afwisseling tussen hoge moderne gebouwen en de klassieke oud Hollandse architectuur. In Den Haag zijn er ontzettend veel uitgaansgelegenheden zoals veel sfeervolle kroegen, discotheken en ontzettend veel lekker eten. Vooral aan de kustlijn liggen ontzettend veel restaurants die vaak gespecialiseerd zijn in het serveren van verse vis. Ideaal ook wanneer de zee recht voor de deur ligt.

Er zijn 3 echte hotspots te vinden in Den Haag, genaamd ‘’Het Plein’’, ‘’de Grote Markt’’ en ‘’Scheveningen Boulevard’’.

Het Plein komt vooral ’s avonds en ’s nachts tot leven en is populair onder studenten en jongeren. Ook zijn er veel terrassen waar je lekker een hapje en drankje kunt doen.

Gerelateerd nieuws  Een goed voedingspatroon voor een gezond lichaam

De Grote Markt is vooral geliefd onder het wat ouder publiek. Hier is het wat klassieker en rustiger dan bij het Plein. Er vinden hier veel werkborrels plaats en het is uitermate gezellig om hier overdag de sfeer te komen proeven. Ook hier zijn er genoeg terrassen om even lekker uit te rusten na een lange wandeling.

Verse vis

Tot slot de bekende boulevard van Scheveningen. Met veel strandpaviljoenen is dit de ideale plek om in de lente en zomer aan het strand te gaan liggen. En op loopafstand vind je namelijk genoeg eetmogelijkheden en kun je even een lekker verkoelend drankje komen drinken. Vanwege de ligging wordt er in deze regio veel verse vis geserveerd. Ook worden er steeds meer sushi restaurants geopend in Den Haag. Hier krijg je geheid lekkere vis. De zoekterm sushi Den Haag wordt ook steeds meer gezocht op internet, wat wel aangeeft hoeveel mensen op zoek zijn naar goede en lekkere visrestaurants.

sushi den haag

Meer in deze categorie

Het productieproces van Vodka

|
Blog, Eten

Huel review: een uitgebreide analyse

|
Eten, Health

Shoppen in Maastricht

|
Autoverhuur, Diensten

Zo eet je altijd precies wat je wil!

|
Eten
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!