Waar let je op bij het aanschaffen van een luiertas?

07/01/2019
|
56
mooie luiertas

Er staat een mooie luiertas samen met vele andere items op de baby aankooplijst. Niet gek, want het is erg handig. Er zijn verschillende luiertassen en luierrugzakken te koop. Waar moet ik op letten bij het kopen van een luiertas?
Er zijn verschillende luiertassen te koop. De een is tevreden met de heuptas, de ander wil een praktische tas. Voordat je een luiertas koopt, is het handig om te weten wat je er daadwerkelijk in stopt. Gebruik natuurlijk luiers en doekjes. Hydrofiele luiers en extra kleding zijn echter ook essentieel.

mooie luiertas

De ideale luiertas voor jou!

Een luiertas is heel persoonlijk. Daarom volgen hier enkele handige tips voor het kopen van een luiertas:

Grootte
Hoeveel ruimte denk je dat alle items nodig hebben? Als je het moeilijk vindt om de maat van de tas in te schatten, vraag jezelf af ​​of je altijd veel dingen nodig hebt als je uitgaat. Wil je een grote tas vol spullen meenemen? Of raak je niet snel in paniek als je iets vergeet? Als je meerling hebt, heb je binnenkort een grotere tas nodig.

Indeling
De indeling in de luiertas is overzichtelijk en praktisch. Denk bijvoorbeeld aan een compartiment voor flesjes, een compartiment voor luiers en een afsluitbaar compartiment voor fopspenen. Maar misschien vind je dit niet nodig en wil je alles in één grote doos stoppen. Er kunnen ook vakken aan de buitenkant van de tas zitten. Dit is bijvoorbeeld handig om sleutels in op te bergen.

Gerelateerd nieuws  De beste erectiepil voor mij, waar let ik op?

Verstelbaarheid
Kun je de (schouder) riem van de tas verstellen? Het is handig als je partner of nanny de tas ook kan gebruiken.

Materiaal
Een katoenen tas ziet er misschien goed uit, maar is niet erg handig. Katoen is niet hydrofoob en gevoelig voor vlekken. Het speeksel, de moedermelk of flesvoeding van de baby kan door de tas heen gaan. Daarom hebben weefsels met hydrofobe eigenschappen de voorkeur. Het is ook handig bij zware regenbuien.

Stilgelegd
Een tas met klittenbandsluiting lijkt handig, maar is het niet. Hydrofiele doeken, luiers, slabbetjes of babykleertjes kunnen er gemakkelijk aan blijven plakken. Het sluiten van knoppen of netsnoeren is ook niet ideaal omdat deze moeilijk (snel) te openen zijn. Het handigste en veiligste is een tas met een sterke ritssluiting. Als de tas valt, valt niet meteen alles op de grond.

Stevigheid
Als je tas rechtop blijft staan wanneer je er iets uit wilt halen, is dat goed. Stel je voor: als je je baby in je armen houdt, kun je gemakkelijk en snel met je andere hand spullen uit de tas halen.

Gewicht
Denk vooraf verstandig na: hoeveel weegt de luiertas als er niets in zit? Sommige tassen zijn van zichzelf al zwaar: als je nog veel dingen opbergt, moet je veel gewicht dragen. Als je snel last hebt van rugpijn of bekkenproblemen, kies dan voor een lichte tas.

Meer in deze categorie

Een momentsleutel, wat is het eigenlijk?

|
Producten, Webshop

Een nieuwe website

|
Webshop

Klantcontacten opbouwen

|
Branding, Diensten

Welk opblaasbaar zwembad heb ik nodig

|
Webshop
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!