Nieuwste besturingssysteem

12/10/2019
|
58
Windows 10 kopen

Gebruik jij een computer voor je werk of als hobby? Upgrade dan nu naar het nieuwste besturingssysteem van Microsoft,  Windows 10. Dit is eigenlijk een no brainer op het moment dat je een nieuwe laptop of computer hebt gekocht. Wanneer je gebruik maakt van Windows 10 zul je merken dat alle functies die je gewend was in een nieuw jasje zijn verwerkt, maar nog steeds even gebruiksvriendelijk en overzichtelijk als dat je gewend was. Wil je Windows 10 kopen, dan word je aanbevolen om een volledig nieuwe laptop of computer te gebruiken. Het kan ook zonder de aanschaf van nieuwe hardware, alleen benut je het besturingssysteem dan niet optimaal. Dit heeft alles te maken met de functies en specificaties van deze nieuwe apparaten.

Online licentie bestellen

Wil jij nu ook Windows 10 hebben? Surf dan even naar het internet. Er zijn verschillende aanbieders waarbij je een licentie kunt kopen. Eenmaal ontvangen kun je binnen Windows 10 Pro alle functies gebruiken die je al kon van eerdere versies. Dit is handig, zeker als je deze vaak gebruikte en eraan gewend bent geraakt. Ook is het besturingssysteem sneller dan voorheen.  Het start binnen enkele seconden volledig op zodat je snel door kan gaan met waar je gestopt was of nog even snel iets kunt doen. Er is ook goed nieuws voor de multitaskers onder ons. De virtuele bureaubladen waar je toegang tot krijgt maken het simpel om je op een overzichtelijke manier met meerdere dingen tegelijk bezig te houden. Zo kun je efficiënt je ding blijven doen.

Gerelateerd nieuws  Waardevolle inzichten met dashboarding

Bill Gates & Paul Allen

Bill Gates en Paul Allen, twee (inmiddels steenrijke) ondernemers richtten gezamenlijk Microsoft op in 195. Toen hadden beide heren nooit durven dromen dat hun bedrijf Microsoft zou uitgroeien tot het grootste softwarebedrijf dat er ooit geweest is. Ze hebben deze titel te danken aan de slag die ze sloegen in de jaren 80 toen het besturingssysteem MS-DOS de computer wereld achteroversloeg en overnam. Ondertussen staat Microsoft op de lijst van meest waardevolle bedrijven ter wereld met een waarde van meer dan 1 biljoen dollar.

Windows 10 kopen

 

Meer in deze categorie

De meeste ICT vacatures

|
Computers

Waardevolle inzichten met dashboarding

|
Computers, Diensten

Efficiënt werken met Excel

|
Computers

Excel voor beginners

|
Computers
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!