Hoe zorg je voor een professionele make up look?

06/09/2023
|
500
professionele make up

De flawless make up looks van de beste make up artists zijn nog niet zo moeilijk om zelf na te kunnen bootsen. Wil jij kunnen toveren met make up zoals make up artists Jeffree Star en Make up by Mario? Lees dan vooral verder!

Welke make up hacks zijn bekend bij jou?

Nog steeds niet de perfecte make up look kunnen maken? Bekijk hieronder de ultieme lijst aan make up hacks om in te zetten voor de perfecte professionele make up look.

  • Gebruik setting spray voor het aanbrengen van make up en achteraf. De setting spray van Charlotte Tilbury is ontzettend populair onder influencers en het is budgetproof! Middels deze setting spray verschuift de make up 24 uur niet en het geeft een enorme glowy look. Het helpt uiteraard ook om een egale huid te hebben als basis. Zorg daarom goed voor je huid!
  • Voor het verkrijgen van een matte look die 24 uur mat blijft kun je het translucent powder aanbrengen voordat de make up wordt aangebracht. Dep het hele gezicht in met deze poeder als basis en ervaar hoe mat de make up look wordt. Bij deze stap is enkel 1 keer het gebruiken van setting spray voldoende.
  • Gebruik lippenstift als blush. Het pigment van lippenstift is 10 maal beter dan van een blush op poeder basis. Voor een natuurlijke lichtroze blush is de maybeline colar sensational matte lippenstift een enorme aanrader!
  • Plaats nepwimpers onder de wimperlijn en gebruik hier stukjes wimper voor. Een gehele nepwimper blijft altijd een enorme struggle om te plaatsen en negen van de tien keer laat het na een aantal uur los. Om een natuurlijke oog-look te creëren die de hele dag blijft zitten is het aanschaffen van losse stukjes wimpers met magnetische lijm een enorme hack. Deze magnetische lijm wordt gebruikt als mascara waarbij vervolgens de wimpers stuk voor stuk naar eigen smaak onder de eigen wimpers worden geplaatst. Het is gemakkelijker, efficiënter en het oogt meer professioneel.
Gerelateerd nieuws  Zo verzorg je een herfst chrysant

 

Mario’s make up hack

Weg met de contour poeder, kom maar met de cream contour! Dit is een make up hack gebruikt door de wereldbekende Make up by Mario. Volgens Mario ziet een poeder er heftiger uit dan cream contour. Het doel is om er zo professioneel en natuurlijk mogelijk bij te lopen, neem deze tip dan ook gratis en voor niets aan!

Weg met lijntjes in de oog concealer

Save the best for last! Als laatste de ultieme tip van de wereldbekende make up artiest Jeffree Star. Gebruik een beautyblender en zorg dat deze vochtig is. Vervolgens breng je transculent powder aan op de beauty blender en dep je deze onder de ogen op de concealer. En voilà ,weg zijn de lijntjes!

Met de toepassing van deze make up hacks creëer jij zeker de perfecte professionele make up look, succes!

Meer blogs lezen? Lees dan Raftwood vloeren: een milieuvriendelijke optie

Meer in deze categorie

Zo verzorg je een herfst chrysant

|
Lifestyle, Wonen

Top 5 vakantiebestemmingen van dit moment

|
Lifestyle

Populaire bodembedekkers in Nederland

|
Lifestyle, Wonen

Huel review: een uitgebreide analyse

|
Eten, Health
© Copyright Cursos Maketing Online 2024
hello world!