Hoe voelt het om te roken? Ontdek het hier.

14/01/2022
|
53
waterpijp-kopen

De enige manier om te achterhalen hoe het is om te roken, is door het te doen. Alleen daar zit nu net het probleem in. Begin je eenmaal te ontdekken hoe het is om te roken? Dan ontdek je ook, hoe het is om verslaafd te zijn aan de nicotine. Dit maakt het natuurlijk een stuk lastiger. Maar wat doe je dan, als je toch niet jouw nieuwsgierigheid kunt bedwingen? 

Doe het niet 

Een gewaarschuwd mens, telt nog steeds voor twee. Je zal niet de eerste zijn die, door pure nieuwsgierigheid, zo aan het roken kwam. Het lastige is dat stoppen niet zo makkelijk gaat, als je eenmaal verslaafd bent. Stel dat je verslaafd raakt en je gaat vanaf bijvoorbeeld jouw 15e verjaardag, elke dag een pakje Marlboro roken. Dan rook je dus 20 sigaretten op een dag voor 8 euro en 20 cent, per dag! Reken eens voor de lol uit, wat jou dat kost als je tot jouw 80e door zou roken.  

Waterpijp kopen 

Toch nog nieuwsgierig? Ga dan bijvoorbeeld een waterpijp kopen. Een waterpijp is niet per direct gezonder. Maar je kunt waterpijp roken zonder de enorm verslavende stof nicotine. Dat kan bij een normale sigaret of bij shag niet. Het maakt dat je toch een soort gevoel van het roken ervaart, met daardoor wat minder gevaar voor verslaving. 

Gerelateerd nieuws  Sextoys voor mannen wat zijn de opties?

kopen-waterpijp

Gewoonte is ook een verslaving. Dus als je een waterpijp kopen gaat, maak er dan geen gewoonte van om het ook dagelijks te gebruiken. Het is nu eenmaal niet het meest gezonde dat je kunt doen. Is jouw nieuwsgierigheid bevredigd na de waterpijp te kopen? Dan kun je de waterpijp altijd nog weer verkopen. 

Daarnaast is het natuurlijk wel een hele leuke accessoire voor in huis. Het heeft namelijk wel een bepaalde uitstraling. Met name als je wel gecharmeerd bent van items uit India, zal dit item vast mooi staan. Een waterpijp is ook allang niet meer alleen om te gebruiken. Er zijn veel mensen die het voor de sier hebben staan. Dus je bent niet de enige. Het kan daarnaast altijd een reminder zijn voor jezelf, dat je weet hoe het is om te roken, maar het niet doet. En, als jij je dan eens verveeld kun je altijd nog een gezonde hobby oppakken. Wat dacht je van material arts?

Meer in deze categorie

Jouw gids naar het ultieme genot: De beste g-spot vibrator

|
Ontspanning

De kracht van de zomer benutten

|
Lifestyle, Ontspanning

Sextoys voor mannen wat zijn de opties?

|
Ontspanning

Hoe kom je helemaal tot rust?

|
Ontspanning
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!