Hoe maak je een feest nu leuker?

20/10/2020
|
63
fotohokje

Uitgenodigd worden voor een feest is een ding, maar zelf een knetterend feest organiseren is iets totaal anders. Nu ligt de druk op jou. Jij moet ervoor zorgen dat jouw gasten het de hele avond naar hun zin hebben. De organisatie ligt volledig in jouw handen. Hoe ga je dit aanpakken? In deze blogs lees je hoe je jouw eigen feest naar een hoger niveau tilt en hoe je zorgt voor een onvergetelijke avond.

Laat weten wat er komen gaat

Er is niks mis met het creëren van hype. Je hoeft niet tegen iedereen te gaan vertellen dat jij binnenkort het meest spectaculaire evenement van het jaar gaat organiseren, maar toch. Je kunt best aan je vrienden of op school vertellen wat ze kunnen verwachten. Laat weten welke muziek er gedraaid gaat worden, welke hapjes er zijn en bovendien wie er allemaal komt. Hier zit een psychologisch effect achter. Als je men het idee geeft dat ze dit feest hoe dan ook niet kunnen missen, dan gebeurd dit ook. Iedereen zal erbij willen zijn en daardoor krijgt het feest automatisch een bepaalde status. Hou de hype wel beperkt. Zodra je gaat overdrijven of te veel verwachtingen gaat creëren kan dit alleen maar averechts werken.

Gerelateerd nieuws  Een kleine verbouwing

Zorg altijd voor een goede sfeer

Een goede sfeer creëren kun je op veel verschillende manieren doen. Het is in ieder geval belangrijk dat het wel aanwezig is. Dit maakt of breekt een feest. Een feest zonder sfeer is niks. Bij het wordt sfeer denkt men meestal meteen aan muziek. Muziek is een echte sfeermaker. Draai jij muziek waar jouw gasten blij van worden, dan zal dit de sfeer alleen maar positief beïnvloeden. Je kunt ook bepaalde attributen gebruiken op dit te stimuleren. Een fotohokje is hier een goed voorbeeld van. Hoe vaak zie je een fotohokje op een feest? Precies! Speciale attributen als een fotohokje zullen onthouden en gewaardeerd worden. Zo geef je de gasten ook iets om te doen als ze op het feest zijn.

fotohokje

Meer in deze categorie

Een kleine verbouwing

|
Bedrijfsleven, Blog

Shoppen in Maastricht

|
Autoverhuur, Diensten

Kan ik een huis kopen zonder geld?

|
Financieel, Makelaardij

Weet jij wat je moet doen met verschillende soorten afval?

|
Verbouwing, Verhuur
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!