Een kleine verbouwing

Bigbags

Ben jij van plan om in je huis een kleine verbouwing uit te voeren? Dan komen hier een paar aspecten bij kijken. Een kleine verbouwing betekent namelijk ook een kleine, maar toch aanwezige, hoeveelheid bouwafval. Hoe kun je zo’n afval het beste afvoeren? Gebruik je bigbags of huur je toch een container?

Bigbags huren

Bigbags zijn, zoals de naam al zegt, grote zakken. In deze zakken kun je verschillende soorten afval kwijt. In een bigbag past 1m3 afval. Je krijgt bigbags voor bijvoorbeeld groenafval, houtafval, bouwafval en puinafval. De prijzen van deze bigbags verschillen allemaal. Het ligt eraan hoe verontreinigd je afval is, dit maakt de prijs namelijk duurder. Voor het gemak kun je bij een kleine verbouwing het beste kiezen voor een bigbag die geschikt is voor bouwafval. In een puinafval bigbag mag namelijk alleen schoon puin. De kans dat je nog ander afval tegenkomt is groot. Een bouwafval bigbag kost ongeveer 170 tot 200 euro. Het voordeel aan een bigbag is dat je deze zo lang kunt gebruiken als je wilt. Je moet wel oppassen waar je hem zelf neerzet, je mag deze namelijk niet zomaar op de stoep kwijt. Je mag de bigbag maar maximaal tot de rand vullen dus het is belangrijk dat je ook echt niet meer dan 1m3 aan bouwafval hebt. Anders zal de bigbag niet zomaar worden opgehaald.

Gerelateerd nieuws  Hoe je jouw medewerkers meer werk laat verrichten in minder tijd

Bouwafvalcontainer huren

Ben je bang dat een bigbag van 1m3 te klein is? Denk er dan over na om een bouwafval container te huren. Een bouwafvalcontainer krijg je al vanaf 3m3, deze kost tussen de 240 en 300 euro. Het loont zich dus niet om 2 bigbags te huren Een bouwafvalcontainer wordt geleverd en geplaatst op een plek waar dit mag. Je hoeft je hier dus zelf geen zorgen over te maken. Het enige nadeel is dat je een bouwcontainer huurt voor een periode van 4 weken. Dit kan natuurlijk ook langer maar dan gaan ook de kosten omhoog. Ook een bouwafvalcontainer wordt weer opgehaald door het afvalbedrijf. Je hoeft dus nooit rekening te houden met het wegbrengen van het afval. Het belangrijkste aspect waar je op moet letten is de hoeveelheid afval. Redt jij het met bigbags van 1m3 of heb je toch liever wat speling en huur je een container van 3m3?

Meer in deze categorie

De rol van storytelling in het creëren van merkloyaliteit

|
Bedrijfsleven, Blog

Slotenmaker technieken en vaardigheden

|
Diensten

Manieren om te ontspannen

|
Blog

Het productieproces van Vodka

|
Blog, Eten
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!