Gooi het roer om en laat je omscholen

11/08/2021
|
51
stage marketing en sales

Het is een droom van vele mensen: het roer volledig omgooien en een geheel andere richting op te varen. Voor de één betekent dit een verhuizen naar een ander land, voor de ander een studie volgen in een totaal andere richting. Ben jij je saaie kantoorbaan zat? Of ben jij juist op zoek naar een kantoorbaan? Kijk je nu iedere maandagochtend uit tot het vrijdagavond is? Dan is het tijd om je huidige baan vaarwel te zeggen en rond te kijken naar iets heel anders. Hoe pak je dat aan? Wij helpen je op weg,

Van boer tot online marketeer

We nemen als voorbeeld Jan. Jan is opgegroeid in een boerenfamilie en zijn hele leven stond in het teken van boer zijn. Op zijn eenenveertigste begon Jan echter steeds slechter in zijn vel te zitten. Er werd vroeger van hem verwacht dat hij boer zou worden en dat is hij dan ook. Maar zijn hart ligt toch ergens anders, en dat begint steeds meer te knagen. Een kantoorbaan leek Jan allesbehalve saai. Het lijkt hem juist heerlijk om niet in weer en wind buiten te hoeven zijn. En dus is Jan zich gaan omscholen tot online marketeer.

Gerelateerd nieuws  De hygiëne

Een stage marketing en sales

Jan schreef zich in voor een thuisstudie en besteedde al zijn vrije tijd aan zijn studie. Tijdens zijn studie ging hij op zoek naar een stage marketing en sales. En die vond hij bij een groot internationaal bedrijf. Tijdens zijn stage marketing en sales kreeg Jan de kans om een aantal aspecten van het beroep uit te proberen. Van SEO tot SEA en meer. Jan werd verliefd op de baan én op een collega. We zijn inmiddels bijna tien jaar verder en Jan is gelukkiger dan ooit. Hij werkt in de marketing en sales en zijn voormalige collega is nu zijn vrouw. We kunnen het iedereen aanraden die niet goed in zijn vel zit en niet tevreden is met zijn baan. Kies voor een studie die bij je past en zoek een stageplek. Er gaat een wereld voor je open.

Meer in deze categorie

Tips voor het organiseren van een feest

|
Uncategorized

De hygiëne

|
Health, Uncategorized

De vlag uithangen

|
Uncategorized

De computer

|
Uncategorized
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!