Wat is een online escape room

23/10/2021
|
129
Online escape room

Iedereen kent wel escape rooms want ze zijn ook razend populair. Dan vraag je je misschien af wat een online escape room is en of dit ook hetzelfde is als een real life escape room. Je bent in een online escape room eigenlijk een hoofdpersoon en je volgt je eigen verhaal. Je bent ook bezig met puzzels oplossen en is logisch nadenken belangrijk. Veel verschil is er dus niet alleen dat deze escape room online is en niet fysiek.

Online escape room

Soorten online escape rooms

Er zijn een aantal verschillende opties als het gaat om het spelen van een online escape room. Zo heb je een escape room die volledig online is. Dus je hebt niks nodig van de fysieke wereld want alles is in je scherm te vinden.

Dan heb je ook escape rooms die semi online zijn. Dit wil zeggen dat je een pakket krijgt thuisgestuurd waar fysieke elementen inzitten die je moet gebruiken voor je escape room.

Je kunt ook nog kiezen voor een live online escape room. In een live online escape room ga je in een echte escape room wat misschien een beetje onlogisch klinkt. Eigenlijk is het een medewerker wat met een camera de escape room in gaat en jij moet dan de aanwijzingen geven aan deze persoon.

Gerelateerd nieuws  De populaire pubquiz

 

Voordelen van online escape rooms

Gebruik maken van een online escape room is niet alleen harstikke leuk want er zitten nog meer voordelen aan. Zo hoef je niet met z’n alle bij elkaar te zijn, wat weer een heleboel gedoe kan voorkomen. Iedereen kan namelijk vanaf zijn eigen locatie inloggen. Ook voor ouders met een kind is dit een voordeel want ze hoeven geen oppas te regelen. Als je last hebt van claustrofobie hoef je hier ook geen rekening mee te houden, want je zit nou eenmaal veilig thuis achter je computer.

En natuurlijk is een online escape room een leuke activiteit om te doen met je vrienden en familie en is een gezellige avond zeker gegarandeerd. Door de groei van online escape rooms worden ze ook steeds meer verbeterd en is er een enorm aanbod.

Meer in deze categorie

5 Hobby’s om mee tot rust te komen

|
Ontspanning

Wat is het mooiste eiland van de Canarische Eilanden?

|
Ontspanning

Jouw gids naar het ultieme genot: De beste g-spot vibrator

|
Ontspanning

De kracht van de zomer benutten

|
Lifestyle, Ontspanning
© Copyright Cursos Maketing Online 2024
hello world!