Vloer stickers in je winkel

06/07/2020
|
123
vloersticker bedrukken

Een sticker is misschien niet het reclamemiddel waar je meteen aan denkt bij het woord “reclame”. Toch kan het zeer effectief zijn voor promotie van een bepaald product. Een tof design kan daardoor veel aandacht vragen en dus krijg je meer aandacht voor je product.Steeds meer winkeliers maken gebruik van stickers in hun winkel. Deze stickers worden geplaatst op de vloer en zijn op een bepaalde manier opgesteld waardoor ze veel aandacht vragen voor een bepaald product of dienst.

Stickers ter promotie

Bij reclamedrukwerk denk je vooral aan flyers, folders of posters. Maar wat dacht je van stickers? Een tof design met je eigen logo kunnen je naamsbekendheid vergroten, verspreiden je merk over een breder publiek en vragen veel aandacht van je omgeving. Passende en uitnodigende ontwerpen kunnen zorgen voor een boost in verkoop van dit bepaald product.

Zelf stickers maken

Stickers voor het promoten van je product kun je laten maken bij grote nationale of internationale professionals. Dit zorgt meestal voor een uitstekend resultaat maar kan wel erg oplopen qua kosten. Waarom zou je niet je eigen stickers maken? Veel verschillende bedrijven bieden jou de optie om je eigen stickers samen te stellen en hier je eigen creatieve draai aan te geven. Denk hierbij aan vorm, soort , kleurgebruik en thema. Vloersticker bedrukken is ook mogelijk.

Gerelateerd nieuws  Wat zijn je rechten als flexwerker?

Waar let je op?

Hoe zorg jij ervoor dat je sticker opvalt en veel aandacht van je omgeving vraagt? Het oplossen van deze vraag kan leiden tot een succesvolle verbetering van sales , exposure of bekendheid van een bepaald product. Het is daarom van cruciaal belang om dit zo goed mogelijk uit te voeren, het aantrekkelijk te maken en een juiste aanpak te vinden die het beste bij je bedrijf past.

Laat je eigen stickers creëren door Endless Branding

Ben je niet zo creatief om zelf een ontwerp voor stickers te maken? Geen probleem, niet iedereen heeft hier tijd voor of beschikt over de nodige creativiteit. Daarvoor is Endless Branding , zij helpen jou met het creëren van alles op het gebied van offline reclame drukwerk. Voor meer informatie hierover kun je contact op nemen met Endless Branding. De prijzen die zij hanteren zijn gebaseerd op maatwerk ofwel geschatte benodigde tijd voor ontwerp, creatie en afwerking.

Meer in deze categorie

Leuke ideeën voor personeelsuitjes

|
Bedrijfsleven, Blog

Hoe bereid je je voor op het geven van borstvoeding?

|
Blog

Hoe kleurkeuze consumentengedrag beïnvloedt

|
Blog

De rol van storytelling in het creëren van merkloyaliteit

|
Bedrijfsleven, Blog
© Copyright Cursos Maketing Online 2024
hello world!