Versoepelingen voor rijscholen en het CBR

11/04/2021
|
149
drivingschool eindhoven

Tijdens de rijlessen zal je rijinstructeur je wijzen op de dingen die je wel en niet mag. Dit kan bijvoorbeeld een iemand zijn van drivingschool eindhoven. Tijdens de rijlessen van drivingschool eindhoven zul je via de praktijk leren wat wel en niet mag. Door hier goed op te letten zorg je ervoor dat de dingen zoals hierboven jou niet zo snel gebeuren.

Een ingevorderd rijbewijs

Versoepelingen voor rijscholen en het CBR

Gisteren maakte het kabinet een aantal versoepelingen bekent. De terrassen mogen weer open tussen 12 en 18. Daarbij komt dat er maximaal 50 mensen op het terras mogen zitten. Daarnaast mogen vanaf maandag ook de hogescholen weer één dag in de week open. Dat betekent voor veel studenten dat zij weer voor het eerst in een jaar tijd naar hun opleiding mogen. Dat is heel erg goed nieuws. Ook mogen de winkels weer open. Het winkelen op afspraak vervalt. Dit betekent voor veel winkels dat er eindelijk weer licht is aan het einde van de tunnel.

Versoepeling voor het CBR

Nadat een aantal weken geleden de rijexamens weer doorgingen konden diverse rijscholen zoals drivingschool eindhoven weer beginnen met lessen. Iets wat toen nog niet kon waren de theorie-examens. Deze worden namelijk in binnenruimtes afgenomen wat ervoor zorgt dat er een hogere besmettingskans op het coronavirus is. Nu is er dan toch goed. De overheid heeft in besloten dat het CBR weer mag beginnen met het afnemen van theorie-examens vanaf 28 april. Voor veel leerlingen van rijscholen is dit fantastisch nieuws. Zij hebben namelijk vaak weken of maanden gewacht om het theorie-examen te maken. Het is wel zo dat de ruim 700.000 afspraken die stonden met voorrang worden ingehaald. Het CBR breidt de capaciteit maximaal uit om zo alle achterstanden in te halen. Het CBR roept op om alleen examen te doen wanneer je goed bent voorbereid anders houd je andere leerlingen op die wel goed voorbereidt zijn.

Gerelateerd nieuws  Rijlessen? Hoe werkt dat?

Start nu met rijlessen

Met dit goede nieuws kun je nu echt weer gaan beginnen met rijlessen. Tegen de tijd dat jij namelijk je theorie-examen wilt gaan doen zijn de meeste achterstanden wel al ingehaald. Wanneer je dit hebt gehaald kun je vervolgens op voor de TussentijdseToets. Deze toets bereidt je voor op het uiteindelijke praktijkexamen. Daarnaast kun je bij deze toets ook al extraatjes halen die niet meer getoetst worden. Dit betekent dus een rustiger en korter praktijkexamen. Je weet namelijk door de TTT wat je moet doen en hoe het

Meer in deze categorie

Milieutrends in het verkeer

|
Auto, Rijschool

Waarom moet ik motorrijles nemen?

|
Rijschool, Student

Wat voor verschillende soorten bromfietsen zijn er?

|
Rijschool

Oefenen voor de theorie van je auto

|
Auto, Rijschool
© Copyright Cursos Maketing Online 2024
hello world!