Samsung Galaxy A70 specificaties

10/04/2020
|
50
telefoon

De nieuwe Samsung Galaxy A70 telefoon heeft een groot infinity U scherm van 6.7 inch groot. De telefoon heeft ook een veelzijdige driedubbele camera en een lange batterijduur, dankzij de capaciteit van 4.500mAh. Geniet van een brede kijk ervaring, dankzij het 6.7 inch Infinity-U display en Super AMOLED scherm, met verbeterde beveiligingsmogelijkheden, dankzij de One-Screen vingerafdruksensor. De triple camera zorgt voor innovatieve video opnames, de camera met groothoeklens zorgt ervoor dat je nog meer kan vastleggen op een foto, dankzij de diepte camera kan je foto's vastleggen met real-time Live Focus effecten. Dankzij de batterij van 4.500mAh kan je nog langer genieten van jouw Galaxy A70. De extra specificaties: gewicht, 392 gram. Bluetooth 5.0 op telefoon. De telefoon bevat een functie voor de zaklamp, spraakbesturing, vingerafdruk scanner en de telefoon is niet geschikt voor in het water.

telefoon

Veelzijdige driedubbele camera’s

Wat zo opvalt aan deze telefoon zijn de camera’s, de 3 camera's van de Galaxy A70 verleggen de grenzen van smartphone fotografie. Met de hoofdcamera van 32 megapixel schiet je scherpe, heldere foto's in elke omgeving. Met de diepte camera, maak je Live Focus foto's waardoor het gefotografeerde object echt uit haar omgeving springt. De camera met groothoeklens laat je foto's maken van scenes met een 123 graden hoek, dezelfde breedte die je waarneemt met je eigen ogen. Personaliseer je foto's met AR stickers, stempels of andere filters.

Gerelateerd nieuws  Waarom fietsen een aanrader is voor iedereen

 

Veel gestelde vragen

Hoe groot is de Samsung Galaxy A70?

6.7 inch dat is 17 cm.

Is deze telefoon in het buitenland te gebruiken?

Standaard zit er een EU-Lock op Samsung smartphones. Door met een Nederlandse/Belgische simkaart minimaal 5 minuten te bellen, haal je de EU-Lock van de smartphone.

Is deze telefoon schokbestendig?

Nee, deze telefoon is niet schokbestendig. U heeft wel zelf de mogelijkheid om de telefoon beter te beschermen door middel van een Samsung Galaxy a70 hoesjes. Als u een goede bumper voor de telefoon koop en een beschermend hoesje in plaats van een sier hoesje dan kan deze ervoor zorgen dat de telefoon minder snel beschadigd.

 In welke kleuren komen de telefoons?

De telefoons komen in de kleuren blauw, oranje, wit en zwart.

Meer in deze categorie

Een momentsleutel, wat is het eigenlijk?

|
Producten, Webshop

Een nieuwe website

|
Webshop

Klantcontacten opbouwen

|
Branding, Diensten

Welk opblaasbaar zwembad heb ik nodig

|
Webshop
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!