De musthave voor mannen: een wit t-shirt

02/02/2021
|
53
wit t shirt

Een wit tshirt is echt essentieel in een mannen garderobe. En dat je er meer dan één nodig hebt hoeven we je hopelijk niet meer te vertellen. Een wit t-shirt draag je namelijk op zoveel mogelijkheden daar heb je nooit genoeg van. En of je jouw witte t-shirt nou draagt met leer of denim, onder een hemd of casual onder een colbert. Je ziet er goed uit! Mocht je nou toch wat tips kunnen gebruiken hoe je die combinaties maakt dan leer hieronder verder op welke manier je jouw witte t-shirt stijlvol kunt dragen.

Leer

Ook leer heeft de laatste tijd een comeback gemaakt. We zien deze combinatie steeds vaker. Het leren jack met een wit T-shirt. Zorg ervoor dat de rest van je outfit hier bij past. Combineer het bijvoorbeeld met een donkere of grijze spijkerbroeken zodat het shirt echt de aandacht trekt.

Spijkerstof

Buiten leer zien we ook dat de combinatie met spijkerstof steeds vaker wordt gemaakt. Dit komt vooral door de invloed van de Scandinavische mode. Draag het shirt op een spijkerbroek met riem en sneakers. Dit zorgt voor een contrastrijke en moderne uitstraling. In dit geval kan een zwarte of grijze jeans (net zoals de combinatie met leer) ook goed werken.

wit t shirt

Combineren onder een hemd

De huidige en veel voorkomende trend. Draag een wit T-shirt onder een open overhemd. Het maakt niet uit of je een houthakkers overhemd, een spijkerblouse of een gewoon overhemd draagt. Houd je knopen open en rol je mouwen op voor een casual en stijlvolle look. Je kunt deze set het beste met sneakers dragen.

Gerelateerd nieuws  Hoe voel je je beter in kleding?

Een wit t-shirt naar kantoor

Naast open overhemden kunnen witte T-shirts ook vaak als shirt onder zakelijke overhemden worden gebruikt. Het shirt neemt vocht op voordat het in het overhemd doordringt en voorkomt doorschijnen bij een dun overhemd. Een andere manier om een ​​wit T-shirt nonchalant te matchen, is door het te gebruiken met nettere items. Denk aan een colbert of chino. Het witte t-shirt brengt hiermee contrast aan in je outfit en zorgt ervoor dat het niet meteen lijkt alsof je een bedrijf wilt starten. Deze outfit is zeer geschikt voor kantoorwerk, maar ook geschikt om op vrijdagmiddag in een bar te dragen.

Je begrijpt het waarschijnlijk wel. Met een wit t-shirt kun je eigenlijk alle kanten op. Zorg er wel voor dat je shirt ook echt wit is, geen gaten heeft en zo min mogelijk kreukels heeft. Dit zorgt voor een nette uitstraling.

Meer in deze categorie

Een momentsleutel, wat is het eigenlijk?

|
Producten, Webshop

Een nieuwe website

|
Webshop

Klantcontacten opbouwen

|
Branding, Diensten

Welk opblaasbaar zwembad heb ik nodig

|
Webshop
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!