Manieren van investeren

03/11/2020
|
73
crypto news investeren

Er zijn veel manieren waarop je vanuit thuis kunt investeren. Zo kun je via een broker in een stockmarket investeren of je zou Bitcoin kunnen kopen. Er zijn veel verschillende manieren van investeren sommige veiliger dan andere en in deze blog zullen wij enkele van deze manieren toelichten. Voor veel beleggingsproducten moet je altijd het nieuws in de gaten houden. Zoals het crypto nieuws als je in Bitcoin geïnvesteerd hebt.

Traditioneel beleggen via de bank

Een van de makkelijkste manieren van beleggen is via je bank te beleggen. De meeste banken geven de mogelijkheid om een beleggingsrekening te openen waar je maandelijks geld in stort dat door de bank wordt gebruikt om te investeren. Deze vorm van investeren brengt een laag risico met zich mee maar bied daarentegen geen grote opbrengsten. Dus als jij niet al te actief ergens mee bezig wilt zijn en alleen over langere termijn wat makkelijk geld wilt verdienen dan is dit een goede manier om dat te doen.

Beleggen via een broker

Via een broker beleggen en zelf direct verantwoordelijk zijn voor je aandelen en andere beleggingsproducten is een riskantere manier van beleggen aangezien je zelf verantwoordelijk bent waar je in gaat beleggen. Deze manier is afhankelijk van jezelf hoe riskant het is. Je zou bijvoorbeeld alleen in erg veilige producten beleggen. Of juist heel riskante. Als je meer kennis hebt kun je voor wat riskantere opties gaan maar al in al ligt het allemaal van je eigen kennis en bereidheid om risico’s te nemen aan.

Gerelateerd nieuws  Je hebt een broker nodig om te handelen

Riskantere beleggingsproducten

Er zijn ook veel riskantere beleggingsproducten. Verzamelobjecten zoals Pokémon kaarten zijn inmiddels veel geld waard en de waarde blijft alleen maar stijgen. Dit is wellicht een van de meest riskante soort beleggingsproducten aangezien de waarde enorm afhankelijk is van de vraag naar deze verzamelobjecten. De prijs is altijd afhankelijk van de koper dus een riskanter product om in te beleggen zou je niet kunnen vinden. De vraag kan altijd omlaag gaan maar volgens die redenering kan hij ook omhoog gaan. Groot risico en groot rendement.

Meer in deze categorie

Bitcoin hoogste dat hij dit jaar geweest is

|
Crypto

Iedereen kan Bitcoin traden

|
Crypto

Je hebt een broker nodig om te handelen

|
Crypto
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!