Bitcoin hoogste dat hij dit jaar geweest is

06/11/2020
|
56
bitcoin nieuws

De populaire bitcoin staat voor het eerst in lange tijd weer zo hoog als nu. Voor alsnog is het zo dat de grootste cryptomunt ter wereld al 2 dagen zonder stop aan het stijgen is. De 15.000 dollar weer voor het eerst weer overschreden. Dit is natuurlijk goed nieuws voor beleggers en investeerders, die de koers van de munt maar wat graag door het plafond zien gaan. Natuurlijk zijn er dagelijkse duizenden mensen bezig om een voorspelling te doen. Ze trekken aan de hand van allerlei verschillende soorten onderzoek een conclusie. Vaak wordt deze conclusie vertaald in een voorspelling. Hoewel de mensen die deze voorspellingen doen vaak weten waar ze het over hebben, kan niemand met zekerheid zeggen of de voorspelling ook daadwerkelijk uit zal komen. Ons advies is dus om nooit zomaar het advies van een expert op te volgen om hier je investeringen op te baseren. Ga altijd uit van eigen kennis. Nogmaals, het zijn niet voor niets voorspellingen en géén feiten.

Het kan nog gekker

Ondertussen wordt er maar door gespeculeerd. Wat is het uiteindelijke plafond van de megamunt? Het kan eigenlijk alle kanten op. Vanuit het ene kamp hoor je dat ze Bitcoin en Crypto in het algemeen niet vertrouwen. Ze zien er geen toekomstperspectief in. Aan de andere kant zeggen ze het tegenovergestelde. De wereld zou niet meer om crypto heen kunnen. Hier zijn zo ook niet vies van een statement of twee. Bitcoin zou volgens deze groep mensen kunnen stijgen tot wel 100.000 dollar dit jaar. Ook zou de hele financiële toekomst gebaseerd worden op de munt. Of dit waar is, zal in de toekomst ongetwijfeld blijken. Voor nu houden we het nog maar gewoon bij de euro.

Gerelateerd nieuws  Manieren van investeren

Op de hoogte blijven

Het is logisch dat wanneer je er geld in hebt zitten of het gewoon interessant vind. Je graag op de hoogte wilt blijven van het laatste bitcoin nieuws. Om dit te volgen kun je, net als de meeste mensen, het nieuws volgen. Het nadeel hieraan is dat je geen specifiek bitcoin nieuws leest. Alle berichten zijn vrij algemeen. Wil je specifieker bitcoin nieuws horen of lezen, dan moet je op het internet eens zoeken naar crypto-gerelateerde nieuwswebsites.

 

bitcoin nieuws

Meer in deze categorie

Manieren van investeren

|
Crypto

Iedereen kan Bitcoin traden

|
Crypto

Je hebt een broker nodig om te handelen

|
Crypto
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!