Iedereen kan Bitcoin traden

12/12/2019
|
69
Bitcoin trading

Mede door de enorme media aandacht die Bitcoin kreeg in 2017 is crypto in het algemeen razend populair geworden onder de mensen. Of dit nu gaat om algemene interesse of in het handelen in crypovaluta. Vooral het handelen in Bitcoin is voor veel mensen interessant geworden. Het mooie aan bitcoin trading is dat het toegankelijk is voor iedereen. Je hoeft geen econoom of ervaren belegger om te handelen in cryptovaluta. De meest beleggers kopen Bitcoin met de intentie om deze op een later tijdstip met winst weer te verkopen. Hierin is de termijn variabel. Dit kan variëren van een aantal maanden tot enkele jaren.

 

Bitcoin trading

 

Verkoop op een gunstig moment

Wanneer we praten over investeringen kun je onderscheid maken tussen een korte en lange termijn investering. Crypto kopen hoort thuis in de categorie korte termijn investeringen. Wanneer je gaat beleggen in een aandeel heb je vaak de intentie om dit voor een langere periode te doen. Bij Bitcoin traden heb je een kortere open positie dan iemand die belegd in aandelen. Een open positie is de periode die zit tussen de aankoop en verkoop. Wanneer ga je dan verkopen vraag je jezelf natuurkijk af? Nou, dat is voor iedereen anders en iedereen schat het verkoopmoment anders in. Je verkoopt op het moment dat het voor jou gunstig is. Dit kan zijn wanneer je winst hebt gemaakt of bijvoorbeeld wanneer je net hersteld bent van een dip en je quitte wilt spelen.

Gerelateerd nieuws  Manieren van investeren

Wees bewust

Heb jij interesse gekregen in crypto en zou je er misschien in willen handelen? Wees niet bang! Zoals eerder vermeld hoef je echt geen expert te zijn om dit te doen. Wel dien je van te voren goed geïnformeerd te worden voordat je overstapt op aankoop. Je moet het eigenlijk zien als een leerproces. Verdiep je in de markt aangezien dat deze continu veranderd. Elke dag kan anders zijn en hier moet je je bewust van zijn. Wil je echt beginnen, bepaal dan eerst hoeveel geld je wilt investeren. Doe dit altijd met geld wat je de komende jaren kan missen. Vervolgens moet je een plan voor jezelf gaan maken. Wat wil je bereiken? Hoelang wil je hierover doen? Hoe ga ik dit doen? Wanneer je dit op een rijtje hebt kun je aan de slag.

Meer in deze categorie

Bitcoin hoogste dat hij dit jaar geweest is

|
Crypto

Manieren van investeren

|
Crypto

Je hebt een broker nodig om te handelen

|
Crypto
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!