Ideeën voor een vakantie dicht bij huis

19/05/2021
|
59
luxe vakantiehuis Ardennen

Veel mensen denken bij vakantie vaak aan een land ver weg, maar je kunt het ultieme vakantiegevoel ook zeker een stuk dichter bij huis bereiken. Door een vakantie in de buurt te kiezen bespaar je vaak op de kosten. Zo hoef je bijvoorbeeld geen duur vliegticket te boeken of een extra reisverzekering af te sluiten voor verre landen. Daarnaast zorg je er door dichter bij huis te blijven ook voor dat je een stuk milieuvriendelijk bezig bent. Een andere leuke bijkomstigheid is dat je de lokale economie steunt door in je eigen land te blijven. Overigens hoef je niet persé in je eigen land te blijven om dichtbij op vakantie te gaan. Europa in zijn algemeen heeft namelijk een stuk meer te bieden dan mensen soms denken.

Stedentrip in Europa

Europa staat bekend om zijn prachtige gebouwen en rijke geschiedenis. Kies bijvoorbeeld voor een stedentrip naar Lille. Lille ligt in het noorden van Frankrijk en is daardoor binnen enkele uren met de auto of trein te bereiken. Een voordeel is dus al dat je niet het vliegtuig hoeft te pakken. In Lille waan je je overigens wel echt op vakantie. De manier van bouwen is daar heel anders dan in Nederland. Daarnaast heb je in de zomer ook grote kans dat het weer warm en zonnig is. Een andere mooie stad om te bezoeken, relatief dicht bij huis, is Berlijn. Berlijn is te bereiken via auto of trein, maar je kunt er ook zeker heen vliegen. Vliegen is uiteraard het snelst, maar gelukkig heeft Berlijn ook een uitstekende treinverbinding vanuit Nederland. Berlijn heeft uiteraard een rijke geschiedenis, maar je kunt er ook zeker je hart ophalen met shoppen.

Gerelateerd nieuws  Wat geef je als doopcadeau?

Natuur: een luxe vakantiehuis Ardennen

Wil je liever wat meer tot rust komen in de natuur dan is de regio van de Ardennen zeker een optie om te overwegen. De Ardennen is een gebied in België dat bekend staat om zijn mooie natuur. Vanuit het zuiden van Nederland zou je al binnen een uurtje in de natuur kunnen staan. Overweeg bijvoorbeeld een luxe vakantiehuis Ardennen voor het ultieme vakantiegevoel dicht bij huis.

luxe vakantiehuis Ardennen

 

Meer in deze categorie

Surfen: Meer dan alleen een sport

|
Holiday

Jouw gids naar het ultieme genot: De beste g-spot vibrator

|
Ontspanning

Wat kun je doen tijdens een warme zomerdag?

|
Holiday

De kracht van de zomer benutten

|
Lifestyle, Ontspanning
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!