Hoe zorg je voor de perfecte schoolfoto van je kinderen?

18/02/2021
|
63
Schoolfotograaf basisonderwijs

Eén keer per jaar worden er op school leuke kiekjes van je kinderen gemaakt door de schoolfotograaf. Het kan enige stress en chaos veroorzaken, want je wilt natuurlijk dat het perfecte plaatje wordt geschoten van je kind. Als je meerdere kinderen op dezelfde basisschool hebt worden er zelfs misschien wel broers en zussenfoto’s gemaakt. Er is dus van alles om rekening mee te houden. In deze blog leggen we je uit hoe je zorgt voor de perfecte schoolfoto van je kinderen!

Schoolfotograaf basisonderwijs door de jaren heen

Er is het een en ander veranderd in de wereld van de schoolfotograaf in het basisonderwijs. Je kent vast wel de standaard schoolfoto’s van vroeger, misschien heb je zelf je eigen foto’s nog wel. De klassenfoto werd gemaakt in de gymzaal en de individuele foto’s voor een egale achtergrond.

Tegenwoordig is een dagje naar de schoolfotograaf in het basisonderwijs helemaal anders! De standaard achtergronden zijn niet meer en de klassenfoto’s worden ook op een speelsere manier gemaakt. Zo wordt ervoor gezorgd dat er een schoolfoto wordt gemaakt dat daadwerkelijk bij het karakter van je kind past. Is jouw kind gek op voetbal? Dan kan hij gewoon met een voetbal op de foto. In sommige gevallen kun je ook zelf, samen met je kind natuurlijk, een toffe achtergrond kiezen voor de schoolfoto.

Gerelateerd nieuws  Op deze manier versier jij je kerstboom het leukst!

Enkele tips

Om ervoor te zorgen dat het dagje bij de schoolfotograaf in het basisonderwijs mooie resultaten oplevert, volgen hier enkele tips. Doe genoeg gel in de haren bij jongens, want als de foto’s niet meteen in de ochtend gemaakt worden is de kans groot dat ze al 10 rondjes om het schoolplein hebben gerend. Door gel in de haren te doen blijft het haar wat beter in model zitten. Bij de meiden kun je beter niet kiezen voor een paardenstaart, omdat deze niet te zien zal zijn op de foto. Kies bijvoorbeeld voor een haarband of een vlecht aan de zijkant. De haren lekker los laten is natuurlijk ook prachtig!

Een dagje bij de schoolfotograaf in het basisonderwijs zal zo prachtige plaatjes opleveren waar je samen met je kinderen met plezier naar terug kan kijken!

Meer in deze categorie

De rol van storytelling in het creëren van merkloyaliteit

|
Bedrijfsleven, Blog

Manieren om te ontspannen

|
Blog

Het productieproces van Vodka

|
Blog, Eten

Technologische ontwikkelingen van zonnepanelen

|
Blog, Wonen
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!