Een liquid smoker

13/09/2020
|
56
e sigaret

Een liquid smoker

Een liquid smoker is een e-sigaret. Een e-sigaret werkt op batterijen of sommige moet je opladen. De e-sigaret verdampt een vloeistof wat in het apparaatje zit. Deze vloeistof kan met of zonder nicotine zijn. De e-sigaret hoort het gevoel van een echte sigaret na te bootsen alleen adem je bij een e-sigaret water dampen in en geen rook zoals bij een normale sigaret. Het grote verschil is dat een e-sigaret niks verbrand en een normale sigaret wel. En in een e-sigaret zitten geen schadelijke stoffen  zoals in een sigaret wel zitten.  Door de verdamping komen er minder schadelijke stoffen vrij. Zo zit er in een e sigaret geen:, koolmonoxide, teer, ammoniak, lood, , fosfor en die andere 4000 chemische stoffen.

 

Zo zit een e- smoker in elkaar

Het lijkt allemaal heel ingewikkeld maar in feiten is het een heel makkelijk apparaat dat bestaat uit 2 hoofd onderdelen, een batterij en een tankje de batterij zorgt voor de stroom en in het tankje kan je de e-liquid doen wat je oprookt. Hoe komt er rook uit? Zodra je op het knopje drukt begint het verdampingselement warm te worden zodra het warm genoeg is begint de e liquid te verdampen en de water damp kan worden geïnhaleerd.  Een coil is een stukje gloeidraad met daar omheen katoen. De batterij warmt het gloeidraad in de coil op en verdampt daardoor de vloeistof die in het katoen is getrokken. Vanuit het reservoir van het tankje wordt er nieuwe vloeistof naar het katoen geleverd.

Gerelateerd nieuws  Dure merken in de supermarkt

e sigaret

De liquid in een elektrische sigaret

Het is een soort vloeistof die je in de elektrische sigaret kan doen er bestaan liquid met nicotine en liquid zonder nicotine. De nicotine niveaus kan je ook nog uit kiezen je kan kiezen tussen 0 mg, 3 mg, 6 mg, 12mg en 18 mg. Dit is handig dus stel dat je je nicotine wilt afbouwen kan je altijd een liquid met een  lagere nicotine gehalte kiezen en zo zou je ook makkelijk van normale sigaretten of kunnen komen. Wilt u eens een e-liquid uit proberen? Een bekende en betaalbare versie is Hangsen E liquid deze word veel gebruikt en is redelijk populair onder de e-smokers.

Meer in deze categorie

Een momentsleutel, wat is het eigenlijk?

|
Producten, Webshop

Een nieuwe website

|
Webshop

Klantcontacten opbouwen

|
Branding, Diensten

Welk opblaasbaar zwembad heb ik nodig

|
Webshop
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!