Deze tools moet je zeker in huis hebben als beginnende klusser!

21/06/2022
|
56
gereedschap groothandel

Als beginnende klusser is het belangrijk dat je een goed starterspakket in huis hebt. Je hoeft geen ingewikkelde doe-het-zelf materialen in huis te hebben, deze zijn meestal voor de meest ervaren doe-het-zelvers. Maar wat hoort er eigenlijk in zo’n starterspakket? De basisuitrusting van een doe-het-zelf-beginner zou een paar goede praktijken moeten bevatten. Met de juiste basisuitrusting kom je namelijk al heel ver! Investeer dus zeker eens in goede praktische dingen, want die gaan meestal een leven lang mee. Ben jij van plan om de komende tijd eens je handen uit de mouwen te gaan steken? En wil je hierbij de juiste tools aanschaffen? Lees dan zeker eens verder voor de beste tips!

Waar moet je mee beginnen?

Het is natuurlijk handig als je bij het begin begint als je allerlei nieuwe spullen nodig hebt. Dit is vaak ook helemaal niet lastig om aan te schaffen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een potlood, een meetlat, een hobbymes, ga zo maar door. Je hoeft geen speciaal potlood te kopen, maar zorg wel dat je altijd een goed potlood in je handige doos hebt zitten. Zo heb je er altijd een bij de hand voor flitsende afmetingen of het vastleggen van metingen. Een fijne meetlat is ook altijd handig. Deze zijn veel functioneler dan bijvoorbeeld een liniaal. De gewenste maat is 5 meter. Zo kun je hem ook thuis gebruiken. Een uitschuifbaar hobbymes is overal goed voor en mag zeker niet ontbreken. Zo kun je eenvoudig wat dingen op maat knippen. Zo ook hamers. Er zijn veel soorten, maar de hamer in het startpakket is een rechte hamer met een houten handvat. Het gewicht is meestal zo’n 400 gram en staat vermeld op de punt van de hamer. Vergeet ook een handzaag zeker niet. Koop een bij voorbaat een eenvoudige handzaag. Als beginnende doe-het-zelver is deze eenvoudige versie voldoende.

Gerelateerd nieuws  De aanschaf van een veranda

gereedschap groothandel

De kleinere tools

Ook deze mogen niet ontbreken! Denk maar eens aan schroeven en pluggen. Koop schroeven en pluggen in maat 8. Dit is de meest voorkomende maat in de doe-het-zelfzaak. Als doe-het-zelver weet je meestal zeker dat je schroevendraaier en boor hand in hand gaan met je schroeven. Omdat er zoveel verschillende soorten schroeven zijn, is een standaard schroevendraaier zeker niet voldoende. Het minimum aantal is drie. Je hebt nodig: een kleine schroevendraaier met een blad van 3 mm voor kleine elektrische apparaten en schakelaars, een "normale" schroevendraaier met een blad van 7 of 8 mm en een kruiskopschroevendraaier. Tevens is het handig om al je nieuwe tools in een winkel te kopen. Dit kan bijvoorbeeld bij een gereedschap groothandel. Bij een gereedschap groothandel kun je namelijk alles op een plek vinden. Een bezoek aan een gereedschap groothandel spaart je dus veel tijd!

Meer in deze categorie

Een kleine verbouwing

|
Bedrijfsleven, Blog

Waarom het nu nog steeds interessant is om zonnepanelen te kopen in Amsterdam

|
Verbouwing

Tips voor het verbouwen van je huis

|
Verbouwing

Nieuwe woning?

|
Verbouwing
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!