Beste bankhoes 2021

05/07/2021
|
148
bank overtrek

Zit je bank vol met vlekken, gaten of is hij gewoon compleet versleten? Dan is de eerste gedachte om een nieuwe te kopen. Meubels zijn echter aan de prijzige kant en vele van ons zullen eerst een tijdje moeten sparen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je erg gehecht bent geraakt aan je bank. In beide gevallen is een bank overtrek dé oplossing. Deze speciale hoes voor je bank is niet alleen ter bescherming heel handig, maar geeft je bank ook gelijk een geheel nieuw uiterlijk. Wij zetten de beste hoezen van 2021 voor jouw op een rijtje.

Tural stretch bankhoes Tweezits (130-180 cm)

Wanneer je je bank nu een keer een echt uniek uiterlijk wilt geven, dan is deze bank overtrek dé oplossing. Met name door zijn zeer unieke kleur wordt deze aangeprezen door kopers. De hoes is bedoeld voor tweezitsbanken tussen de 130 en 180 cm breed. Het is een relatief goedkoop product en gemaakt van een stretch stof, die verkrijgbaar is in kleuren als grijs, groen, blauw, bruin, oranje en rood. Het enige nadeel is dat de hoogte slechts geschikt is tot 110 cm en daardoor dus niet geschikt voor hogere banken.

Gerelateerd nieuws  Nieuwe woning?

Universal Perspective stretch bankhoes Tweezits (140-190 cm)

Deze van stretch stof gemaakte bank overtrek is wederom bedoeld voor tweezitsbanken. Het jersey materiaal voelt lekker zacht aan en rekt goed mee bij banken van 140 tot 190 cm. De hoes is speciaal ontworpen om de bank te beschermen tegen vlekken, haar van huisdieren en andere soorten beschadigingen. Een nadeel is wel dat de hoes goed bevestigd moet worden én regelmatig opnieuw geplaatst. Gebruikers geven namelijk aan dat de hoes niet langdurig op zijn plek blijft zitten.

Zestilk Sofa Cover

Deze bank overtrek is enkel bedoeld om de armleuningen, rugleuning en het zitvlak te beschermen. De beschermer is verkrijgbaar in de twee kleuren: zwart en grijs. Hij blijft op zijn plek zitten middels een band die je om de rugleuning van de bank trekt. Daarnaast wordt de stof over de zijkanten van de armleuningen gedrapeerd. Tot slot heeft de hoes een antislip achterzijde waardoor deze mooi op zijn plek blijft liggen.

Meer in deze categorie

Waar moet je op letten bij het kopen van een keuken?

|
Wonen

Zo verzorg je een herfst chrysant

|
Lifestyle, Wonen

Raftwood vloeren: een milieuvriendelijke optie

|
Wonen

Wat zijn de tuintrends van 2024?

|
Wonen
© Copyright Cursos Maketing Online 2024
hello world!