Werken aan je carrière op Curaçao

18/12/2021
|
63
vacature curacao

Droom jij ervan om lekker aan het strand te liggen? En dat iedere dag? Met lekkere temperaturen en een helderblauwe zee? Dat kan, want je kan tegenwoordig gaan werken op Curaçao. Er staan meerdere vacatures open, zo is er altijd wel een vacature op Curaçao die er bij jou past. Natuurlijk moet je dan wel werken, maar zodra je klaar bent met werken kun je lekker aan het strand gaan liggen en genieten. Zelfs in de winter is het warm in Curaçao dus wanneer je op Curaçao werkt maakt ook helemaal niks uit. Er is alleen af en toe eens een korte regenbui. Alleen maar lekker om af te koelen, toch?

Eiland

Curaçao is een van de ABC eilanden samen met Aruba en Bonaire. Curaçao ligt in de zuidelijke Caraïbische zee voor de kust van Venezuela. Curaçao valt onder Nederland. Hierdoor heb je dus, wanneer je een vacature op Curaçao invult, gelijktijdig vrij als dat je familie in Nederland dat heeft. Is het Kerstmis of Pasen? Dan heb je daar ook vrij. Het eiland telt 155.000 inwoners en de ziekenhuiszorg vindt voor een groot deel plaats in het Curaçao Medical Center.

Gerelateerd nieuws  Wat is neuromarketing

Vacatures

Er staan zoals al benoemd vacatures open in Curaçao. Wanneer je een vacature op Curaçao invult kom je waarschijnlijk te werken in het Medical Center wat net benoemd werd. Dit is een gloednieuw ziekenhuis waar behoefte is naar de inzet van ervaren zorgprofessionals. Er zijn dus veel vacatures in de zorg. De vacatures op Curaçao in de zorg zijn erg breed. Zo is het variërend van (gespecialiseerd) verpleegkundigen en OK assistenten tot CSA medewerkers en artsen.

Invullen

Wanneer je geïnteresseerd bent in een vacature op Curaçao in de zorg verloopt dat via Healthz. Healthz helpt je met het vinden van een passende vacature en het vinden van huisvestiging. Ook als je daar bent kun je nog steeds geholpen worden door Healthz wanneer er iets is. Een voorwaarde voor het invullen van een vacature is wel dat je ziekenhuiservaring hebt en BIG geregistreerd bent. Heb je interesse? Neem dan eens een kijkje op de website van Healthz. Wie weet lig jij binnenkort iedere dag aan het strand.

vacature curacao

Meer in deze categorie

De rol van storytelling in het creëren van merkloyaliteit

|
Bedrijfsleven, Blog

Voordelen van investeren in videomarketing voor een verhuisbedrijf

|
Bedrijfsleven

Bescherm je merkimago tegen ongedierte

|
Bedrijfsleven, Financieel

De kracht van kleurpsychologie in marketing en branding

|
Bedrijfsleven, Branding
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!