Wat houdt Gemeentepeiler in?

10/07/2020
|
94
Gemeente peiler

Je hebt ze vast wel eens gezien. Lange saaie vragenlijsten die je soms van je gemeente in de brievenbus krijgt? Hoe vaak heb jij zo een vragenlijst nu echt serieus en goed ingevuld? Niet vaak toch? Waarschijnlijk vind je het veel te saai , veel te veel moeite of  niet van deze tijd. Misschien vind je het zelfs onnodig omdat je er zeker van bent dat er toch niks nuttigs mee gebeurd?. Laat ik beginnen met dat ik je volledig snap. Het invulproces van deze lijsten is ook tijdrovend ,saai en lijkt doelloos. Betekent dat dat de lijsten nutteloos zijn? Dat is zeker niet het geval. De afgelopen jaren is de mening van het volk en de bewoners wordt steeds belangrijker geworden. Vooral bij het beslissingsproces van een gemeente speelt dit een grote rol. Daarom is het ook heel belangrijk dat de bevolking deze lijsten invult en daardoor helpt aan waardevolle inbreng.

Krijg je een lijst? Vul hem dan in!

Maak gebruik ervan laat je mening horen en vul die lijsten in. Jouw mening kan een enorme impact hebben

Wanneer iedereen denkt  ”Mijn mening is nutteloos dus ik vul het niet in” dan zal er nooit veel veranderen. Wil jij graag je mening laten horen over bepaalde geplande regels, wetten of projecten? Dan is het van grootbelang dat jij je mening geeft. Zonder een mening van jou of anderen kan er weinig gebeuren.

Gerelateerd nieuws  Een afvalcontainer huren

Waar en hoe vul ik deze lijsten in?

Wil je geen papierenlijsten invullen? Dan heb ik goed nieuws voor je. Papieren lijsten worden bijna niet meer gebruikt en zijn tegenwoordig bijna niet meer aanwezig. Deze vragenlijsten gaan meestal digitaal en zijn daardoor veel makkelijker en vooral interessanter om in te vullen. Er wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van digitale software waarmee je gemakkelijk een vragenlijst kunt invullen en opsturen. Dit bespaart je niet alleen geld, maar ook moeite en frustratie dat is ideaal toch? Wil je het nog makkelijker? Dan kun je zelfs gebruik maken van een app om hierin je mening, ideeën of standpunt te geven. Gemeente peiler is een van deze apps die dit allemaal mogelijk maakt. De app heeft een bewezen effectiviteit in het percentage respondenten en zorgt daardoor onder andere voor een hoger percentage ingevulde lijsten. Daarnaast, zorgt de app voor een algemene hogere kwaliteit antwoorden en kun je deze vragenlijst altijd en overal invullen. Ideaal toch?

Meer in deze categorie

De rol van storytelling in het creëren van merkloyaliteit

|
Bedrijfsleven, Blog

Manieren om te ontspannen

|
Blog

Het productieproces van Vodka

|
Blog, Eten

Voordelen van investeren in videomarketing voor een verhuisbedrijf

|
Bedrijfsleven
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!