Verschillende opties voor autotransport in Rotterdam

07/10/2021
|
61
autotransport Rotterdam

Veel mensen maken wel eens gebruik van autotransport, al zijn het particulieren of bedrijven. Maar aan de hand van de hoeveelheid en de omvang van de auto’s die vervoerd moeten worden, kunnen verschillende manieren worden gekozen om deze auto’s te transporteren. Hieronder leest u meer over de verschillende opties die u heeft als u uw auto wilt transporteren.

Laat een hiker uw auto vervoeren

Laten we allereerst nog een keer kijken naar het onderscheid tussen particulier en zakelijk autotransport. Bij particulieren wordt er vaak slechts een enkele auto vervoerd, waardoor het niet nodig is om een grote autotransporter te gebruiken. In de plaats daarvan kunt u ervoor kiezen om uw auto persoonlijk te laten vervoeren door een hiker. Dit is iemand die uw auto naar een door u aangegeven plek toe rijdt. U kunt het zien als het inhuren van een chauffeur. Deze optie is erg populair bij particulieren omdat u er snel gebruik van kunt maken. U hoeft enkel te wachten totdat de hiker vrij is om te rijden, terwijl u bij ander transport vaak moeten wachten totdat de auto’s van meerdere klanten zijn ingeladen.

Gerelateerd nieuws  Waar kies je een rijschool op uit?

Zet uw auto op een autotransporter

Het nadeel van het gebruik van een hiker, is echter wel dat één chauffeur niet meerdere auto’s kan vervoeren. Als u gebruik maakt van een autotransporter, kunt u dit wel. Vaak is dit een soort vrachtwagen die plek heeft voor meerdere auto’s. Uw auto wordt simpelweg op de trailer of oplegger geladen en dan rijdt een chauffeur ermee naar de aangegeven locatie. Omdat er plek is voor meerdere auto’s, is dit een goede en voordelige optie voor een autobedrijf, dat veel auto’s tegelijk wilt vervoeren.

Over de zee met een autoschip

Hoewel internationaal het transport van auto’s vaak op de weg blijft, kan het ook zo zijn dat de auto’s overzees moeten. Autotransport in Rotterdam gebeurt bijvoorbeeld vaak via de haven en gaat dus per boot. Deze boot wordt ook wel een ‘autoschip’ genoemd. Doordat een dergelijk schip van massale proporties is, passen er ook veel auto’s op. Dit aantal kan wel gaan tot meerdere duizenden auto’s.

autotransport Rotterdam

Meer in deze categorie

Slotenmaker technieken en vaardigheden

|
Diensten

Het belang van goede boekhouding voor bedrijven

|
Algemeen, Bedrijfsleven

Een kleine verbouwing

|
Bedrijfsleven, Blog

Milieutrends in het verkeer

|
Auto, Rijschool
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!