Vernieuw je huis met behulp van een behanger

12/11/2020
|
55
behanger

Een van de beste manieren om het decor van je huis te vernieuwen is door nieuw behang te plaatsen door een behanger. Net als een nieuw likje verf kan een behanger je kamer een heel andere look geven. Het licht er ook maar net aan naar wat je op zoek bent. Het is vanzelfsprekend dat je voor een kinderkamer een ander soort behang nodig hebt dan voor je woonkamer. Wil jij weten hoe je behang kunt gebruiken om jouw huis te vernieuwen? Lees dan deze blog.

behanger

Hoe werkt een behanger

Een behanger plaatst behang op de muren, maar wat is behang nu precies? Behang is een decoratieve muurbedekking die uit een soort canvas of sterk papier bestaat. Het voordeel van behang is dat je veel verschillende patronen en texturen makkelijk kunt plaatsen. Als je een patroon op je muur wilt en geen tegels wilt gebruiken dan is behang door een behanger laten plaatsen de beste optie. Het behang wordt dan tegen de muur gelijmd door de behanger en zorgt er voor dat je muur er beter uit ziet.

Gerelateerd nieuws  Een kleine verbouwing

Hoe gebruik je behang het beste

Door behang te gebruiken kun je een ruimte groter laten aanvoelen dan hij is of zelfs kleiner, afhankelijk van wat je doel is voor de kamer. Met donkere en warm behang kun je een grote lege kamer kleiner en gezelliger maken. Licht behang doet het omgekeerde. Door lichte en koelere kleuren te gebruiken doe je juist het omgekeerde en maak je de kamer wat groter en zorg je voor meer licht. Welke muren je door de behanger laat behangen kan ook een grote rol spelen in hoe de ruimte er uit gaat zien. Door bijvoorbeeld je kamer langer te laten lijken dan dat hij echt is kun je er over nadenken om alleen een muur en het plafond te behangen. Zo laat je de ruimte langer lijken dan dat hij echt is. Hetzelfde principe kan worden toegepast door de zijmuren donker te behangen door de behanger en de rest licht.

Meer in deze categorie

Slotenmaker technieken en vaardigheden

|
Diensten

Het belang van goede boekhouding voor bedrijven

|
Algemeen, Bedrijfsleven

Een kleine verbouwing

|
Bedrijfsleven, Blog

Eerste hulp bij vlekken

|
Diensten, Producten
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!