Sextoys voor mannen wat zijn de opties?

19/09/2022
|
83

Speeltjes voor plezier zijn allang niet meer alleen voor vrouwen. Tegenwoordig kun je namelijk een uitgebreid assortiment van deze sextoys voor mannen vinden. Welke toys heb je en waarvoor kun je het beste kiezen? Je leest het in deze blog!

Extra stimulatie nodig? Gebruik dan een cockring!

Ben je op zoek naar nog meer stimulatie tijdens het intiem zijn? Dan kan een cockring de oplossing zijn. Dit apparaatje kun je gemakkelijk bevestigen aan je geslachtsdeel. Vervolgens geeft dit apparaat je meer trillingen, waardoor je extra stimulatie van het geslachtsdeel ontvangt. Dit zorgt ervoor dat jij meer plezier ervaart tijdens de daad en dit beter kunt voelen! Je kunt deze soort sextoys voor mannen vrijwel overal kopen en ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. He is wel aan te raden om te beginnen met een beginnersvariant. Dan weet je namelijk zeker of het bij je past.

Klaar met masturberen? Gebruik dan een masturbator.

Vrouwen hebben de Satisfyer pro, mannen hebben de masturbator. Simple as that. De masturbator is de ultieme sextoy voor mannen. Net zoals een Satisfyer geeft het je een helpende hand tijdens het masturberen en zul je kunnen genieten van heerlijke hoogtepunten. Je hebt mega masturbators, kleine masturbators en alles ertussen in! Daarnaast heb je keuze uit soorten masturbators, waaronder een mond masturbator of vagina masturbator.

Gerelateerd nieuws  Hoe voelt het om te roken? Ontdek het hier.

Mega masturbator en de voordelen ervan

Als je echt voor het "Wauw" gevoel wilt gaan en wilt genieten van een nabootsing van het echte werk, moet je voor een mega masturbator gaan. Zoals de naam doet vermoeden zijn deze soorten masturbators groot, maar juist dit zorgt voor meer plezier en genot. Verder is een mega masturbator zeer gedetailleerd gemaakt, waardoor er op de kleinste details is gelet. Ook dit zal bijdragen aan jouw genot. Sommige van deze masturbators voelen daardoor vrijwel hetzelfde als de real deal! De prijzen van deze seksspeeltjes lopen erg uiteen. Ze beginnen meestal bij enkele tientjes, maar kunnen al snel oplopen tot honderden euro's.

Wat heb jij nodig?

De cockring en masturbator zijn slechts twee voorbeelden van seksspeeltjes voor mannen. Er zijn nog veel meer soorten seksspeeltjes te vinden, maar het is beter om hier zelf naar op zoek te gaan. Door uit te proberen ontdek jezelf wat je fijn vindt en dus nodig hebt.

 

Meer in deze categorie

Jouw gids naar het ultieme genot: De beste g-spot vibrator

|
Ontspanning

De kracht van de zomer benutten

|
Lifestyle, Ontspanning

Hoe kom je helemaal tot rust?

|
Ontspanning

Omgaan met pestgedrag op het werk

|
Ontspanning
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!