Papaya thee recept en de voordelen

12/06/2021
|
87
papaya thee

Iedereen heeft wel eens van een papaya gehoord. Een papaya is een tropische fruitsoort die u terug kunt vinden in Zuid-Amerika. Van deze fruit kunnen verschillende recepten gemaakt worden. Zo kunt u papaya sap, papaya thee of bijvoorbeeld papaya poeder maken van een papaya. Een papaya plant zorgt ook voor verschillende gezondheidseffecten. Zo wordt er gezegd dat een papaya goed werkt tegen kanker en ontsteking. Hieronder hebben wij een papaya thee recept voor u met verschillende voordelen dat dit met u mee brengt. Bent u benieuwd naar het recept en de voordelen? Lees dan gerust verder!

 

Papaya thee recept

Het maken van papaya thee is erg makkelijk. Hieronder hebben we een stappenplan waarbij u gemakkelijk een goede pot papaya thee kan maken. Neem eerst 6 grote bladeren van de papaya. Deze bladeren moeten voor de helft gedroogd zijn. Daarna kunt u de bladeren snijden zoals u ook een kool snijd. De gesneden bladeren kunnen daarna in een soeppan met 2 liter aan water. U kunt het water en de bladeren samen koken. Er hoeft geen deksel op de soeppan. Als de helft van het water verdampt is kunt u alles wat overblijft zeven. Nu heeft u een volle pot met papaya thee. Deze thee kunt u 3 tot 4 dagen bewaren in de koeling.

Gerelateerd nieuws  Een gevaarlijke cocktail

 

De gezondheidsvoordelen van de papaya

Met een papaya kunt u verschillende gezondheidsvoordelen ervaren. Zo is het drinken van papaya thee goed voor uw gewicht verlies. Een papaya bevat veel vezels waardoor u minder snel honger krijgt na het eten van een papaya. Bovendien bevat een papaya weinig calorieën. Dit is dus ideaal voor mensen die bezig zijn met afvallen. Daarnaast bevorderd het consumeren van een papaya uw gezichtsvermogen. Dit komt door de stoffen betacaroteen en vitamine A. Deze bieden extra bescherming en kunnen ook uw zicht verbeteren. We zien ook steeds vaker dat papaya gebruikt wordt in cosmetica producten. Papaya is namelijk goed voor de huid. Het bied een antioxidante werking van vitamine E en betacaroteen. Het stimuleert collageen productie en beschermt tegen celschade. Collageen zorgt voor de elasticiteit en soepelheid van de huid. Betacaroteen zorgt ervoor dat de huid glad blijft en gaat rimpels tegen.

 

papaya thee

Meer in deze categorie

De rol van storytelling in het creëren van merkloyaliteit

|
Bedrijfsleven, Blog

Manieren om te ontspannen

|
Blog

Het productieproces van Vodka

|
Blog, Eten

Technologische ontwikkelingen van zonnepanelen

|
Blog, Wonen
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!