Niet thuis? Geen probleem!

24/09/2020
|
123

Je ziet ze overal voorbij komen op internet of in de winkelbladen. Gadgets die je kunt gebruiken voor in en om het huis. Het zijn er zoveel. Wat doen ze eigenlijk en heb je er iets aan? Het nieuwste technische snufje op het gebied van technische gadgets is de video deurbel. De naam zegt eigenlijk al genoeg. Je zit binnen in je huis en je kunt degene voor de deur zien. Dit komt door de ingebouwde camera van de deurbel. Zo doe je nooit meer de deur open voor vreemde. Het is bijvoorbeeld ook handig wanneer je niet thuis bent. Ben je op vakantie kun je binnen enkele seconden zien wij er voor de deur staat.

Wat is wel en niet toegestaan?

Er zitten wat ogen en haken aan het plaatsen van een video deurbel. Zo mag je een aantal dingen gewoon niet doen omdat dit te maken heeft met privacy. Er zitten bepaalde regels aan het plaatsen van een deurbel. Met een video deurbel kan het ook voorkomen dat je dingen filmt die openbaar zijn er waar je dus geen recht op hebt. Denk bijvoorbeeld aan de weg die aan je huis ligt. Het kan ook zo zijn dat je het huis van iemand anders filmt en dit is niet toegestaan. Het is überhaupt niet toegestaan om de hele dag openbare plekken te filmen. Ook moet je kiezen welke opnames je wel en niet wilt bewaren. Het is zo dat de video deurbel alleen gebruikt mag worden voor huiselijke doeleinden. Het spreekt dus wel voor zich dat je andere niet mag bespioneren.

Gerelateerd nieuws  Sexy lingerie is het perfecte cadeau

Kijken en spreken met een bezoeker

Een goede maker van deze video deurbellen is Eken. Het Chinese bedrijf houdt zich naast het maken van video deurbellen ook bezig met het ontwikkelen van verschillende camera’s. Het nieuwste model is de Eken v7. Met deze deurbel ontvang je een notificatie op je telefoon of tablet op het moment dat er iemand aanbelt. Je kunt op dit moment ook live meekijken met diegene en zelfs een gesprek voeren. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van gebeurtenissen rondom je woning. De prijs voor een Eken v7 verschilt op alle plekken. De gemiddelde prijs komt neer op ongeveer 60 euro. Hier zit een adapter bij inbegrepen.

 

 

Meer in deze categorie

Leuke ideeën voor personeelsuitjes

|
Bedrijfsleven, Blog

Hoe bereid je je voor op het geven van borstvoeding?

|
Blog

Hoe kleurkeuze consumentengedrag beïnvloedt

|
Blog

De rol van storytelling in het creëren van merkloyaliteit

|
Bedrijfsleven, Blog
© Copyright Cursos Maketing Online 2024
hello world!