Merkkleding uit Rusland

17/08/2020
|
49
merkkleding uit rusland
Exports uit Rusland bestaan ​​voornamelijk uit natuurlijke hulpbronnen - olie, gas, hout, edelstenen, uranium. Russische consumptiegoederen zoals kleding, sieraden en elektronica hebben geen sterke posities op de internationale markt. Maar dingen veranderen langzaam. Gesteund door de overheid en particuliere investeerders zoeken Russische fabrikanten buitenlandse klanten.

In dit bericht bespreek ik consumentenmerken die populair zijn in Rusland en die grensoverschrijdende kopers kunnen aanspreken.


Kleding
Er zijn honderden kledingfabrikanten in Rusland. Het is moeilijk om er voor dit artikel slechts twee te selecteren. Ik heb Kotofei en Forward gekozen vanwege hun bekendheid in het hele land.

Comrades Moscow is een nieuwe merkkleding Rusland dat zich vestigt omtrent het merk van Rusland en specifiek ook de stad Moskou. 
Het begon in 2018 met het designen van kleding. 
Kotofei is het meest populaire merk kinderschoenen in de Russische Federatie. Het bedrijf begon in 1936 in een klein stadje nabij Moskou. Tegenwoordig heeft het drie productielocaties met meer dan 1.500 medewerkers en 120 merkwinkels in heel Rusland. Kotofei verkoopt elk jaar meer dan 2 miljoen paar kinderschoenen, laarzen, mocassins en sneakers.

Kotofei concentreert zich op de kwaliteit en veiligheid van zijn producten, met talrijke certificaten van International Standards Organization (ISO), evenals andere onderscheidingen.

Forward is het eerste nationale sportkledingmerk. Het is de officiële leverancier van het Russische Olympische team en 200 andere nationale teams in 60 sporten. Forward is het enige sportkledingmerk dat het exclusieve recht heeft gekregen om het officiële embleem van Rusland op zijn producten weer te geven. Het merk wordt zeer gewaardeerd door president Vladimir Poetin en wordt onderschreven door Fedor Emelianenko, de legende van mixed martial arts.
 
Gerelateerd nieuws  Hoe vind je je droomhuis.

Meer in deze categorie

De rol van storytelling in het creëren van merkloyaliteit

|
Bedrijfsleven, Blog

Manieren om te ontspannen

|
Blog

Het productieproces van Vodka

|
Blog, Eten

Technologische ontwikkelingen van zonnepanelen

|
Blog, Wonen
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!