Meer exposure krijgen voor je TikTok-profiel

12/05/2021
|
132
Tiktok views

Socialmediakanaal TikTok heeft de wereld in zijn greep. Er zitten allerlei soorten gebruikers op. De doorsnee scroller (grootste deel), zakenmensen, maar ook gebruikers met een grote aanhang die een salaris verdienen aan TikTok. Op TikTok worden dus verschillende soorten video’s geplaatst. Wat voor content er ook op jouw account te vinden is, meer TikTok views zijn altijd welkom. Zeker voor de gebruikers die voor hun werk TikTok video’s maken zijn het aantal TikTok views cruciaal. Weet jij al hoe je meer TikTok views kunt generen? Na het lezen van deze tips in ieder geval wel.

tiktok views

1.      Blijf consistent in het plaatsen van je content

Om aan de top te komen, en daar te blijven, moet je regelmatig aan je content blijven werken. Dat betekent veel plaatsen. Hoe meer content je hebt, hoe meer TikTok views er theoretisch gezien haalbaar zijn. Helemaal als ieder stukje content steeds een ander doel heeft. Zo spreek je een grotere doelgroep aan. Verdwijn dus niet als het ware voor 2 weken met je filmpjes, want dat wordt je spreekwoordelijk gezien vergeten.

Gerelateerd nieuws  Linkbuilding zelf doen, niet doen of uitbesteden? 

2.      Hashtags zijn er niet voor niks

Ja! Die hashtags die je overal ziet zijn niet voor #niets. Ze hebben echt nut, dat is bewezen. Het is verstandig om onder je video verschillende hashtags toe te voegen die samenvatten waar de video over gaat. Je kunt ze eigenlijk zien als een soort zoekwoorden. Heb je een video met tips over muziek maken, dan kun je bijvoorbeeld gebruik maken van hashtags als #muziektips of #tipsvoormuziek. Dit zorgt ervoor dat als mensen zoeken naar die specifieke tags, ze bij jouw kanaal uitkomen. Ideaal dus om nieuwe volgers en daarmee ook nieuwe TikTok views te werven.

3.      Wees ook actief bij andere accounts

Verkeer gaat altijd twee kanten op, en dat is bij TikTok niet anders. Veel grote gebruikers doen dit ook om meer TikTok views de regelen. Reageer als gebruiker ook onder andere video’s. Zo ben je ook zichtbaar voor het publiek buiten je doelgroep. Wees niet bang om van alles te liken en je te laten gelden op het platform.

Meer in deze categorie

Effectieve audiobranding: hoe geluid je marketingstrategie kan versterken

|
Online marketing

De rol van storytelling in het creëren van merkloyaliteit

|
Bedrijfsleven, Blog

Bescherm je merkimago tegen ongedierte

|
Bedrijfsleven, Financieel

De kracht van kleurpsychologie in marketing en branding

|
Bedrijfsleven, Branding
© Copyright Cursos Maketing Online 2024
hello world!