Eenvoudig je bereik vergroten op Instagram

04/07/2021
|
57
instagram likes

De afgelopen jaren heeft het socialmediaplatform instagram een enorme groei doorstaan. Het platform  waar eerst alleen foto's werden gepost om met vrienden en familie te delen, groeide al snel uit tot een enorme business die ervoor zorgde dat mensen een nieuwe manier van inkomen gingen genereren. Voorheen was instagram vooral populair onder grote bedrijven en gebruikte deze bedrijven het om verkopen te verhogen of om meer naamsbekendheid te verkrijgen. Tegenwoordig is dit niet meer zo en zijn ook steeds meer kleinere bedrijven actief op instagram. In deze blog gaan we meer over instagram vertellen en geven we je enkele tips om meer likes te krijgen.

Spreek je publiek aan

Er zijn meerdere manieren om het aantal instagram likes te vergroten. Zo kun je meer instagram likes krijgen door periodiek berichten te plaatsen of door interessante content te creëren. Wanneer deze content mensen aanspreekt zullen zij sneller geneigd zijn dit te liken, te delen met vrienden of hieronder te reageren. Dit alles kan je likes verhogen die jij als bedrijf op instagram binnen krijgt.

Gerelateerd nieuws  Dingen die te vinden moeten zijn op jouw website

Kies voor een strategie om je likes te verhogen

Voordat jij aan de slag gaat met het verhogen van je aantal likes moet je een strategie bedenken waarin je aangeeft hoe je dit wilt aanpakken. In deze strategie ga jij duidelijk aangeven wat je wilt bereiken, hoe je dit wilt bereiken en wat je nodig hebt om dit uiteindelijke doel te bereiken. Je stelt hier dus ook taken op die behaald dienen te worden en welke bepaalde middelen je hiervoor nodig hebt. Voorbeelden om hiermee meer likes te krijgen is door gebruik te maken van hashtags die veel mensen volgen of door andere bekendere instagrammers in te zetten om jouw berichten te promoten. Beide keuzes kunnen leiden tot het verhogen van je aantal likes op instagram.

Meer in deze categorie

De rol van storytelling in het creëren van merkloyaliteit

|
Bedrijfsleven, Blog

Bescherm je merkimago tegen ongedierte

|
Bedrijfsleven, Financieel

De kracht van kleurpsychologie in marketing en branding

|
Bedrijfsleven, Branding

Gevonden worden op het internet? Bekijk deze tips!

|
Algemeen, Bedrijfsleven
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!