Match vinden

17/03/2019
|
49

Een (nieuwe) baan vinden kan soms best lastig zijn. Je hebt niet 1 2 3 het perfecte werk gevonden. Een goede tip is om je te laten helpen door bijvoorbeeld Outplacement. Outplacement laat je een persoonlijk profiel opstellen met hierin je basisgegevens en je wensen en behoeftes. Hierdoor komen jouw kwaliteiten en ervaringen naar boven. Op basis van de gegevens komen de juiste matches naar boven.

Tests, coaching en jobsearching

Binnen Outplacement heb je opties. Je kunt kiezen voor programma A en programma B.

Programma A duurt 3 maanden en kost 1500 euro, terwijl programma B 6 maanden duurt en 2000 euro kost. Bij beide programma’s beginnen ze met het testen van je inzet. Wat hiermee wordt bedoeld is dat je 3 soorten testen ondergaat. Deze testen hebben betrekking op jouw persoonlijk en op de werkzaamheden. De resultaten van deze tests geven een goed beeld van jou. Vervolgens krijg je een loopbaancoach die jouw gedurende 5 uren gaat begeleiden. Dit alles gebeurt online. Het is de bedoeling dat je samen met je coach thema’s gaat bespreken die jouw op hun beurt weer helpen een nieuwe baan te vinden. Weet jij van jezelf dat je moeite hebt bij het maken van een professioneel cv of een LinkedIn profiel? Geen zorgen. Jouw online coach helpt je hier graag bij. Tenslotte heb je iets wat jobsearching heet. Hierbij krijg je gedurende 3 maanden toegang tot een account. Met dit account kun je meer dan 200.000 verschillende vacatures kiezen.

Gerelateerd nieuws  Het oprichten van een BV

Outplacement

Doorontwikkelen

Hoewel er veel gelijkenissen zitten in programma A en programma B is er wel degelijk verschil.
Het verschil zit m’ in een aantal extra zaken die wel bij programma B zitten maar niet bij programma A. Dit is als eerste te cv-check. De naam zegt eigenlijk al genoeg. Jouw cv wordt van begin tot eind nagekeken en daarna volledig afgestemd op jouw wensen. Als laatste heb je het online leerplatform. Dit is ideaal voor jou op het moment dat je jezelf wilt door ontwikkelen. Via dit platform krijg je namelijk de kans om een paar honderd trainingen en opleidingen te volgen. Dit maakt jouw kans op het vinden van een baan groter.

Meer in deze categorie

De vindbaarheid van je online winkel verbeteren: 5 tips

|
Algemeen, Werk

Checklist sollicitatiegesprek voorbereiden

|
Algemeen, Werk

4 tips om doelen te behalen

|
Algemeen, Bedrijfsleven

Tips voor het vinden van je droombaan

|
Werk
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!