Maak het ze niet te makkelijk

06/10/2020
|
140
slotenmaker sos noordwijk

In Nederland vinden dagelijks 136 inbraken plaats. Woninginbraken komen dus nog steeds veel voor. Als de vakantie nadert, begint het jachtseizoen tegen diefstal opnieuw. Gelukkig kun je door maatregelen te nemen de kans op inbraak tijdens de vakantie verkleinen. De meeste dieven willen namelijk snel in en uit gaan. Als het huis (of de praktijk) moeilijk te betreden is, zullen ze het opgeven. Om je te helpen hebben we enkele tips op een rijtje gezet. Op deze manier kun je de meeste inbraken voorkomen.

slotenmaker sos noordwijk

Sluit de voordeur af

Vissen is een effectieve en nog steeds zeer succesvolle methode om een huis in te komen: een inbreker probeert een kleerhanger te gebruiken om met de haak de voordeur te openen. Dit is echter eenvoudig op te lossen. Als je de voordeur op slot doet, zal de inbreker nooit de deur met een hanger kunnen openen. Sluit daarom altijd de deur. Ook als je maar kort weggaat. Extra tip: Als je de deur van binnenuit op slot hebt gedaan, verwijder dan de sleutel uit de deur. Slotenmaker sos Noordwijk kan je ook verder helpen om een goed slot op de deur te zetten.

Gerelateerd nieuws  Maak verhuizen niet moeilijk

Maak het dieven zo moeilijk mogelijk om uw deur binnen te komen

Dieven trappen vaak (gedeeltelijk) de deur of het raam het huis in. Dit type diefstal is moeilijk te voorkomen. U kunt echter maatregelen nemen om het risico te beperken. Zorg voor een driepuntssluiting voor de deur. Dit zijn de boven-, midden- en bodemsloten van de deur. Op deze manier zit je deur en / of raam stevig vast om te voorkomen dat de dief nog een keer van gedachten verandert voordat hij of zij bij je aan de deur komt.

Pas op voor vakantieberichten op sociale media

Laat uw openbare sociale media-accounts nooit weten dat u op vakantie bent. De dief leest ook mee. Als ze wat voorbereidend werk doen, weten ze dat jij ook op internet te vinden bent. Daarom kun je tijdens de vakantie het beste zo min mogelijk laten zien. Vertel anderen gewoon dat u denkt dat u er niet bent. Dit voorkomt dat de dief weet wanneer hij van de gelegenheid gebruik moet maken.

Meer in deze categorie

De marketing van zeecontainers

|
Diensten

Slotenmaker technieken en vaardigheden

|
Diensten

Het belang van goede boekhouding voor bedrijven

|
Algemeen, Bedrijfsleven

Een kleine verbouwing

|
Bedrijfsleven, Blog
© Copyright Cursos Maketing Online 2024
hello world!