LED scherm huren voor jouw evenement

23/08/2021
|
62
ledscherm huren

Led schermen worden niet alleen op vandaag gebruikt voor diverse televisies. Er zijn ook vele andere soorten ledschermen. Je hebt ze vast al eens gezien op grote evenementen. Denk bijvoorbeeld aan de gezamenlijke groten schermen tijdens een voetbalwedstrijd. Of grote LED schermen tijdens evenementen zoals Pinkpop. Daarnaast worden er ook talloze ledschermen ingezet als waarschuwingsborden. Bij een ledscherm wordt er gebruik gemaakt van leds die dienen als licht- of weergavebron.

Voordelen van een LED scherm

Een LED scherm biedt veel voordelen waarvan je kan profiteren. Zo is een LED-reclamebord een duurzame manier van adverteren. LED verbruikt minder energie dan andere lichtbronnen en werkt op laagspanning. Dit zorgt ervoor dat deze manier van lichtreclame een veiligere optie voor adverteren is. Deze milieuvriendelijke oplossing ziet erop toe dat hoge papier- en drukkosten tot het verleden behoren. Een ledscherm is dynamisch.

LED scherm huren voor zakelijk en particulier gebruik

Ledschermen huren  kan dus een positieve bijdrage leveren aan de gezamenlijke sfeer op een evenement. Maar het wordt ook steeds vaker ingezet als een waarschuwingsborden tijdens evenementen. Al helemaal tijdens corona, denk hierbij aan de waarschuwingen: ‘houdt 1.5 meter afstand’, ‘Mondkapje dragen is verplicht’ en ‘hoest en nies in uw ellebogen’. Dit zijn enkele voorbeelden van communicatieboodschappen die ingezet worden tijdens evenementen. Ledschermen kunnen zowel voor binnen als buiten dienen. Het doel van een ledscherm is om foto’s, video’s, films en live-streaming op een nieuwe manier te kunnen tonen. ledschermen worden vaak gehuurd door bedrijven of grote organisaties voor diverse evenementen waar vaak een groot aantal personen bij aanwezig is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan congressen, evenementen, of drukbezochte plekken.

Gerelateerd nieuws  Een SOP zorgt voor uniformisering van werkwijzen

Een ledscherm huren kan ook gedaan worden door een particulier, echter komt dit niet vaak voor. De reden is doordat ledschermen vaak gebruikt worden op grote evenementen waarbij veel personen op aanwezig zijn. Indien je toch graag een ledscherm wilt huren, bijvoorbeeld voor een feestje. Dan is het aan te raden om met iemand met kennis hierover in gesprek te gaan naar het beste formaat en jouw doel voor het inzetten van ledschermen. Door onderzoek is namelijk ook gebleken dat ledverlichting schade kan toebrengen aan de ogen.

 

Meer in deze categorie

De rol van storytelling in het creëren van merkloyaliteit

|
Bedrijfsleven, Blog

Voordelen van investeren in videomarketing voor een verhuisbedrijf

|
Bedrijfsleven

Bescherm je merkimago tegen ongedierte

|
Bedrijfsleven, Financieel

De kracht van kleurpsychologie in marketing en branding

|
Bedrijfsleven, Branding
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!