Hoe voel je je beter in kleding?

10/11/2020
|
49
Black bananas

Iedereen voelt zich wel eens niet lekker in de kleding die die draagt, je ziet net die ene vetrol die je graag wilt bedekken of het past gewoon niet meer. Dan denk je meestal: kon ik maar mijn trainingspak aantrekken van bijvoorbeeld black bananas. Dit heeft vaak te maken met het gevoel dat je van binnen hebt. Als je vermoeid, gespannen of somber bent, voel je je vaak aan de buitenkant ook wat minder top. Als je je lange tijd niet goed voelt, kun je veel moeite hebben om je mooi te voelen in je kleding.

Tips voor een beter gevoel

Wanneer jezelf in deze situatie zit dat je je niet meer goed voelt in je kleding, zijn dit een paar tips. Je favorieten kledingstukken zichtbaarder maken. Waarschijnlijk zijn er een aantal kledingstukken die je veel draagt, die lekker zitten of waar je je goed in voelt. Deze kledingstukken moeten een goede zichtbare plek krijgen in je kledingkast of je moet er een aantal van bijkopen, omdat je ze graag draagt. Maak om te beginnen je hele kledingkast eens leeg. Daarna ga je je favoriete kledingstukken terughangen en leggen in je kast. Wat er overblijft kun je in een doos doen of achter in je kast leggen. Nog een tip is om outfits samen te stellen op dagen dat je je goed voelt. Dit kun je doen met een vriendin of zelf. Op een dag dat je je goed voelt, kun je je kast induiken om outfits samen te stellen en deze te onthouden, bij elkaar te leggen/hangen of een foto van te maken. Begin met de outfits die je graag draagt en maak combinaties die daarop lijken, zodat je goed bij jouw eigen smaak blijft.

Gerelateerd nieuws  Klantcontacten opbouwen

Een beter gevoel

Je kleding kan al een grote invloed hebben op hoe je je voelt, maar niet alleen de kleding bepaald dit. Je kunt jezelf ook beter laten voelen door andere dingen dan kleding. Als je eens een dagje niets te doen hebt is het heerlijk om de hele dag in een trainingspak rond te lopen van bijvoorbeeld Black Bananas. Doe dit dan ook en schaam je niet, het gaat wel over je eigen gevoel. Ook kun je eens een stukje gaan wandelen en eens goed nadenken over allerlei zaken die je bezig houden, dit doet veel mensen ook al goed.

Black bananas

Meer in deze categorie

Een momentsleutel, wat is het eigenlijk?

|
Producten, Webshop

Een nieuwe website

|
Webshop

Klantcontacten opbouwen

|
Branding, Diensten

Welk opblaasbaar zwembad heb ik nodig

|
Webshop
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!