Hoe kom je aan meer TikTok volgers?

12/04/2021
|
78
tiktok volgers

Wie niet van TikTok heeft gehoord heeft volgens een groot deel van de wereld onder een steen geslapen. TikTok is een social media platform waar tegenwoordig de meeste hit nummers vandaan komen. Neem een voorbeeld aan het nummer Hot in herre van Nelly. Door een challenge met zijn nummer eronder heeft zijn nummer veel meer plays gekregen en heeft Nelly zeker hier wat centen aan verdiend. TikTok is vaak het eerste platform waar je tegenwoordig trends op vind. Op TikTok kun je veel verschillende soorten content vinden. Echter blijft een van de vragen onder gebruikers hoe krijg je als TikTokker meer volgers? Lees snel verder!

 

TikTok in het kort

TikTok is opgericht in 2017 doordat de app musical.ly overgekocht werd voor 1 miljard dollar door ByteDance (ontwikkelaar van TikTok). Op TikTok kun je als gebruiker korte video’s maken en deze delen met de wereld of enkel je volgers. Deze filmpjes zijn tussen de 3-30 secondes lang. Naast deze video’s kunnen gebruikers ook loops maken. Dit zijn video’s van maximaal 60 secondes. De meeste video’s die je voorbij ziet komen zijn 15 secondes. Elke video die je maakt op de app kan ook bewerkt worden met verschillende effecten. Denk hierbij aan glitters, filters, teksten of stickers. Op TikTok zult u een paar veel voorkomende soorten video’s tegenkomen. Zo zult u veel filmpjes vinden van mensen die playbacken en dansen. Daarnaast zijn er ook nog grappenmakers ook wel bekend onder het mom ‘pranksters’. Ook heet TikTok veel filmpjes die lifehacks tonen waarin je bijvoorbeeld een tutorial krijgt over hoe je een avocado boom laat groeien. Gebruikers kunnen TikTok filmpjes liken, delen of reacties achter laten. TikTok is vooral bekend onder de jongeren.

Gerelateerd nieuws  Sexy lingerie is het perfecte cadeau

 

TikTok volgers komen af op grappige content

Onder onderzoek is gebleken dat veel TikTok volgers pas komen wanneer u kwalitatief goede en grappige content plaatst. Echter scoren lifehacks ook bijzonder goed. Wat ook een grote factor is in het verkrijgen van TikTok volgers is dat u de juiste hashtags moet gebruiken. Zo is het algemeen bekend onder ervaren gebruikers om #fyp of #foryoupage te gebruiken. Wanneer u deze hashtag gebruikt kunt u op de verkenningspagina van TikTok komen. Hier komen de meeste views en volgers vandaan.

tiktok volgers

Meer in deze categorie

Jouw gids naar het ultieme genot: De beste g-spot vibrator

|
Ontspanning

De kracht van de zomer benutten

|
Lifestyle, Ontspanning

Sextoys voor mannen wat zijn de opties?

|
Ontspanning

Hoe kom je helemaal tot rust?

|
Ontspanning
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!