Het leven is te kort om te stressen

03/03/2021
|
52
yogamat

Stress is ongezond, maar helaas niet altijd vermijdbaar. Er zullen gewoon bepaalde periodes zijn waarin je er niet om heen kunt. Een tragische gebeurtenis, een akkefietje op het werk enzovoorts. Dat is begrijpelijk, alleen is het nergens voor nodig om voor de rest te stressen. In deze blog geven we je een aantal belangrijke stress vermijdende tips.

Ga een blokje om of inhaleer wat frisse lucht

Men zit veel binnen. Zeker tijdens de coronacrisis kom je nu eenmaal minder buiten. Wij dagen je uit om dit wel zoveel mogelijk te doen. Onze hersenen hebben zuurstof nodig om optimaal te kunnen functioneren en dat krijgen ze niet voldoende als je de hele dag binnen zit. Het is een kleine moeite om van tijd tot tijd een korte wandeling te maken of een frisse neus te halen. Dit helpt je door de dag heen en verminderd het stress niveau.

Doe aan yoga

Yoga is een manier van leven die al eeuwen lang door de mens wordt beoefend. Het mooie aan yoga is dat iedereen het kan doen en er over het algemeen amper iets voor nodig is. Het is wel handig om een yogamat of iets dergelijks thuis te hebben. Als je aan yoga doet, dan let je op je lichaam en ademhaling. Zodra je je bewust ben van deze twee komt je geest echt tot rust. Een ideale manier dus om stress te verminderen. Wel nog even die yogamat aanschaffen voordat je aan de slag kunt gaan!

Gerelateerd nieuws  Hygiëne en persoonlijke verzorging

Vermijd mensen die het niet goed met je voor hebben

Dit klinkt in eerste instantie misschien raar, maar lees even verder. Men heeft vaak niet door dat veel van hun ‘vrienden’ en naasten niet altijd het beste in je naar boven halen. Ze stralen negatieve energie uit en zijn het leven voor het grootste gedeelte somber in. Dit zal op de lange termijn overslaan op jou. Dit is het laatste dat je wil. Waarom zou jij gaan stressen omdat mensen om je heen gestrest zijn? Een perfect voorbeeld van onnodige stress.

yogamat

 

Meer in deze categorie

Een momentsleutel, wat is het eigenlijk?

|
Producten, Webshop

Een nieuwe website

|
Webshop

Klantcontacten opbouwen

|
Branding, Diensten

Welk opblaasbaar zwembad heb ik nodig

|
Webshop
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!