Een vlaggenmast kopen voor particulieren

19/11/2021
|
124
vlaggenmast staand

Wanneer er een gebeurtenis is zoals bijvoorbeeld het WK voetbal of misschien wel carnaval is het leuk als u een vlag aan uw huis heeft hangen. De vlag van Nederland, om Nederland te supporten of de vlag van carnaval. Voordat er een vlag opgehangen kan worden zal er toch een vlaggenmast gekocht moeten worden. Vlaggenmasten zijn er in allerlei soorten en maten en ze kunnen bovendien tegen ieder weertype. Benieuwd welke soorten er allemaal zijn? Lees dan verder.

Hout

Als eerste is er een houten vlaggenmast. Een vlaggenmast is staand, tenminste meestal wel. De houten vlaggenmast wordt in bijna iedere fabriek geproduceerd, maar bij De Rie masten is deze vlaggenmast specialer. Deze vlaggenmast staand is namelijk van Scandinavische afkomst. De vlaggenmast is sterk, doordat het hout wordt verlijmd. De houten vlaggenmast is te krijgen in wit of blank gelakt hout.

Aluminium

Naast de houten vlaggenmast staand, is er ook de aluminium vlaggenmast. Aluminium vlaggenmasten zijn te krijgen in conische en cilindrische vorm. Die laatste is een goedkopere vlaggenmast staand en is geschikt voor de iets kleiner portemonnee. Toch heeft dit geen invloed op de kwaliteit en u kunt de cilindrische versie zelfs een banner gebruiken. De andere variant, de conische, heeft een erg luxe en hoogwaardige uitstraling en wordt dan ook vaak gekozen voor woningen. Deze vlaggenmast is verkrijgbaar in wit of blank geanodiseerd.

Gerelateerd nieuws  Eerste hulp bij vlekken

Polyester

Ook is er een polyester vlaggenmast. Deze vlaggenmast is kwalitatief hoogwaardig. Deze vlaggenmast is verkrijgbaar in meerdere lengtes en kan altijd conisch geleverd worden.

Conische en cilindrische vlaggenmasten

Voor eigenlijk alle materialen geldt dat er gekozen kan worden uit conische of cilindrische vlaggenmasten. Deze zijn altijd verkrijgbaar in meerdere formaten. Een cilindrische vlaggenmast heeft altijd een diameter die boven en beneden gelijk is. De conische vlaggenmast heeft een diameter die bij de mastvoet groter is dan in de top.

Aanschaffen

Wanneer er een vlaggenmast staand wordt aangeschaft kan dit gemakkelijk via verschillende partijen op internet. Zoals net al een genoemd kan een vlaggenmast worden aangeschaft bij De Rie masten. Bij de aanschaf kan er gekozen worden voor nog een extra optie: het liersysteem. Zo kan de vlaggenmast gemakkelijk naar beneden. Bij aankoop van een vlaggenmast kan er nog gekozen worden voor meerdere sierknoppen, deze kunnen worden bijbesteld.

vlaggenmast staand

Meer in deze categorie

Wat is een switchfilm glasfolie?

|
Producten

Eerste hulp bij vlekken

|
Diensten, Producten

5 tips voor prachtige natuurfoto’s!

|
Blog, Holiday

Shoppen in Maastricht

|
Autoverhuur, Diensten
© Copyright Cursos Maketing Online 2024
hello world!