Een spabad thuis: waar let je op?

27/10/2022
|
81
spabad

Je bent al een tijdje aan het nadenken over een spabad bij je thuis of met andere woorden een jacuzzi. Een jacuzzi thuis is voor veel mensen een droom, maar tegenwoordig is deze droom ook redelijk makkelijk te realiseren. Jacuzzi’s zijn namelijk te koop in allerlei soorten en maten. Zo kan je denken aan een hout gestookte jacuzzi, maar je kan ook denken aan een echt hottub. Je hebt zelfs de keuze uit een opblaasbare of een permanente jacuzzi. Wil je meer weten over een spabad voor thuis in je tuin? Lees dan verder.

 

Kosten

Als eerste moet je letten op de kosten. Wil je een goede jacuzzi van een van de betere merken die permanent in je tuin staat? Dan ben je al gauw tussen de €400 en €10.000 euro kwijt, afhankelijk van je wensen. Naast dat je deze kosten hebt om je jacuzzi aan te schaffen, heb je ook nog de onderhoudskosten. Deze liggen ieder jaar tussen de €200 en de €500 euro. Je moet bijvoorbeeld je water schoonhouden met tabletten, maar ook moet je de stroomkosten betalen en je moet er regelmatig een nieuw filter inzetten.

 

Personen

Ook moet je letten op hoeveel personen in de jacuzzi kunnen. Je hebt jacuzzi’s waar maar twee personen in kunnen, maar je hebt er ook waar acht personen in kunnen. Wil je in je jacuzzi liggen? Dan moet je twee zitplekken tellen. Er kunnen dan dus automatisch minder mensen in je jacuzzi. Goed om hier vooraf rekening mee te houden.

Gerelateerd nieuws  Hoe maak je een boomstamtafel?

 

Kwaliteit

Natuurlijk let je ook op de kwaliteit. Wil je een jacuzzi met een lange levensduur? Dan kun je beter voor een duurdere variant gaan van een betrouwbaar merk. Je ziet vaak dat de goedkopere jacuzzi’s maar twee tot vijf jaar meegaan. Vaak komen deze ook uit China. Een topmerk is vaak Amerikaans.

 

Isolatie

Als laatste let je goed op de isolatie. Isolatie is essentieel. Als je uit de spa gaat wil je wel dat het water enigszins warm blijft, dat scheelt in stroomkosten. Je let er daarom op dat de spa goed kan worden afgesloten en dat de deksel genoeg warmte kan vasthouden. Een goede spa heeft ook een isolatielaag om de bak van de jacuzzi zelf.

spabad

Vond je deze blog interessant? Lees dan ook eens dit artikel over populaire bodembedekkers in Nederland.

Meer in deze categorie

Raftwood vloeren: een milieuvriendelijke optie

|
Wonen

Wat zijn de tuintrends van 2024?

|
Wonen

Waarom goede raambekleding niet te onderschatten is

|
Wonen

Technologische ontwikkelingen van zonnepanelen

|
Blog, Wonen
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!