Drie hippe manieren om je interieur te decoreren

18/09/2021
|
56
houten wereldkaart

Een woning kopen of renoveren is een spannende gebeurtenis. Er komt veel bij kijken, van het plannen en financieren tot het uiteindelijke inrichten van de ruimtes zelf. Vooral dit laatste is soms een moeilijke opgave. Je wil immers niet hetzelfde interieur hebben als elk ander persoon van je leeftijd!  Wij hebben hieronder drie unieke decoratietips opgesomd, die jouw woonkamer omtoveren tot een luxueuze thuishaven!

1. Planten

wereldkaart hout

Met planten kan je altijd een statement maken. Je voelt zelf wat aan hoe je dit wil invullen. Sommige mensen houden van een kleine frisse groene toets door een opvallende plant te plaatsen op zeer belangrijke plaats, terwijl andere liever leven in een halve jungle! Een plant in huis is altijd een goed idee, omdat je zo de natuur in huis brengt, wat goed is voor het gemoed! Daarbij kan de pot waar de plant in staat zelf ook in het oog springen, zeker als het een ander uniek stuk is. Opteer hierbij liefst voor een pot die binnen je reeds gekozen decoratiestijl past!

2. Wereldkaarten

Een zeer persoonlijke decoratie is een grote houten wereldkaart op de muur. Het is een uniek en duurzaam stuk dat sowieso in het oog springt tijdens diners met vrienden. Deze houten wereldkaarten is redelijk neutraal en past in vrijwel alle ruimtes. Wij raden het echter aan in de woonkamer of de slaapkamer, waar het zeker zal opvallen! Een optie bij de wereldkaart hout is dat je doorheen de jaren aanduidt waar je allemaal op reis bent geweest. Zo hou je de herinneringen vast en zijn je gasten gegarandeerd onder de indruk als ze over de vloer komen!

Gerelateerd nieuws  Technologische ontwikkelingen van zonnepanelen

3. Unieke kleuren

houten wereldkaart

Deze laatste decoratiemogelijkheid is voor de creatievelingen onder de lezers. Het idee is om een deel van de muur of geïncorporeerde elementen te schilderen in een hevige kleur. Een goed voorbeeld is de kleur okergeel. Dit is een felle kleur die bij de meeste andere kleuren past. Een gele open haard zou dus perfect te combineren zijn met vele meubels, gaande van donkere sofa’s tot houten eettafels... of houten wereldkaarten! Dit is het ideale moment om je uit te leven en het kind in jezelf naar boven te laten komen!

Meer in deze categorie

Raftwood vloeren: een milieuvriendelijke optie

|
Wonen

Wat zijn de tuintrends van 2024?

|
Wonen

Waarom goede raambekleding niet te onderschatten is

|
Wonen

Technologische ontwikkelingen van zonnepanelen

|
Blog, Wonen
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!