Dit wil je niet wanneer je sexy lingerie draagt

18/01/2021
|
152
sexy lingerie

Vrouwen dragen al jaren lang lingerie. Het is er dan ook in verschillende kleuren, modellen en materialen. Het is een van de meest geliefde soorten ondermode voor dames. Het wordt voornamelijk gedragen om je persoonlijke een boost te geven of om je partner blij te maken. Voor dit laatste is er sexy lingerie lijn, net iets uitdagender dan een zwarte bh.

Welke reden een dame ook heeft om lingerie te dragen, de voornaamste is dat wij als vrouwen er goed willen uitzien! En geloof me dan wil je geen oranje slip laten doorschijnen onder in die witte rok of een oma onderbroek dragen naar die leuke date. In deze blog een aantal veel gemaakte fouten, zodat jij in ieder geval gewaarschuwd bent!

Doorschijnen

De meest voorkomende fout is toch wel het doorschijnen van ondergoed door dunne of lichte kleding. Het kan zowel doorschijnen door kleur maar ook door opvallende prints. Je wilt vooral niet dat dit gebeurd op je werk tijdens die belangrijke meeting. Let er dus op dat de kleuren bij je huid passen zoals bruin, beige of wit.

Onder witte kleding zou je ook rode lingerie kunnen proberen. Dit schijn vaak minder door omdat het zich aanpast aan je huid. Wit en zwart zijn in dit geval te contrasterend.

Oma ondergoed

Tja wat moeten we hier nog over zeggen. Dit is gewoon een no go voor vrouwen die er goed willen uitzien. Ja het zit misschien lekker maar draag het zeker niet elke dag. Ze zijn namelijk vormloos, groot en maken je lichaam sowieso niet mooier.

Gerelateerd nieuws  Het leven is te kort om te stressen

Wanneer je extra aandacht wil schenken aan mooi ondergoed is het belangrijk om ook iets te proberen buiten je comfortzone. Ga voor iets uitdagends, probeer bijvoorbeeld eens sexy lingerie in plaats van de basis modellen. Ook al heb je wellicht niet veel bin, een mooie slip doet je altijd goed!

sexy lingerie

Maatvoering

Terugkomend op die oma onderbroek weet je nu dus dat de juiste maatvoering belangrijk is. Online shoppen is hierin wel echt een uitkomst. Je kunt heel makkelijk thuis je maat opmeten en een aantal verschillende modellen bestellen. Mocht je maat er niet tussen zitten stuur je ze gewoon weer terug. Je hebt hierbij in ieder geval geen last van opdringere winkelmedewerkers of de kans om een bekende tegen het lijf te lopen terwijl jij sexy lingerie staat uit te zoeken.

Zichtbare lijnen

Dit ken je vast ook wel. Je wilt die nieuwe strakke rok aan maar daar zie je eigenlijk alles doorheen. Vooral sexy lingerie met strikjes, bandjes of kant. En je wilt natuurlijk niet dat de hele wereld zier wat jij aan hebt. Een oplossing hiervoor is het corrigeren met een onderrokje of wellicht zelfs een onderjurkje.

Geen matchende lingerie

Waar je vroeger weg kwam met een oma onderbroek en willekeurige bh kan dit anno 2021 echt niet meer! Als je gaat combineren let er dan op dat de kleuren of materialen bij elkaar passen. Je wilt natuurlijk geen rode onderbroek en groen met gele bh. Tenzij het natuurlijk carnaval is. Rood, roze en beige kunnen daarentegen wel best met elkaar gecombineerd worden.

Meer in deze categorie

Wat is een bounce rate?

|
Webshop, Werk

De kracht van kleurpsychologie in marketing en branding

|
Bedrijfsleven, Branding

5 manieren voor het genereren van gratis publiciteit

|
Bedrijfsleven, Branding

Een momentsleutel, wat is het eigenlijk?

|
Producten, Webshop
© Copyright Cursos Maketing Online 2024
hello world!