Dingen die te vinden moeten zijn op jouw website

08/12/2021
|
66
maatwerk website

Een maatwerk website maken is niet makkelijk omdat je aan heel veel facetten moet denken. Er zijn een aantal dingen die namelijk niet mogen ontbreken op jouw website,

Persoonlijke pagina

Het is belangrijk om jezelf te introduceren en dit kun je prima doen door een aparte pagina in te richten hiervoor. Vertel kort wie je bent, wat je drijfveren zijn en wat je met jouw website wilt bereiken. Heb je een webshop, benoem dan waarom je voor bepaalde producten kiest. Misschien zijn ze wel vintage of worden ze op een duurzame manier gemaakt. Wanneer mensen een beter beeld van je hebben, zullen ze je ook sneller benaderen.

Contactgegevens

Uiteraard horen contactgegevens op je website. Je hoef niet meteen je telefoonnummer of BSN-nummer te vermelden hoor. Een e-mailadres is voldoende. Er bestaat ook de mogelijkheid waarbij bezoekers alleen een bericht op de website kunnen achterlaten en je geen gegevens hoeft te delen.

maatwerk website

Links naar sociale media

Een maatwerk website is eigenlijk maar het halve werk, want je moet de website ook onder de aandacht brengen. De makkelijkste manier om dit te doen is door ook actief te zijn op sociale media. Vermeld op Facebook en Instagram dat je een website hebt en plaats de link in je bio. Op de website zelf kun je ook linken naar je social media, bijvoorbeeld als je Instagram gebruikt als een portfolio voor je werk.

Gerelateerd nieuws  Linkbuilding zelf doen, niet doen of uitbesteden? 

Maatwerk website met SEO-teksten

Je wilt natuurlijk dat je website makkelijk te vinden is voor buitenstaanders, maar door het overgrote aanbod aan pagina’s is dat bijna mission impossible. Er zijn echter een paar trucjes waarmee je hoger in zoekmachines komt: dat heet SEO-schrijven. Linkjes gebruiken en kiezen voor goede koppen zorgt al voor een betere vindbaarheid. Je kunt ook een marketingspecialist inschakelen om een paar goede teksten te schrijven.

Overzichtelijke indeling en buttons

Een overzichtelijke pagina is ook belangrijk. Als je een maatwerk website laat maken kun je duidelijk aangeven welke onderwerpen belangrijk zijn. De designer zal deze in overleg met jou op een overzichtelijke manier een plek geven op je website. Maak zoveel mogelijk deelonderwerpen; dan weten mensen zeker dat ze op de goede pagina terechtkomen.

Meer in deze categorie

De rol van storytelling in het creëren van merkloyaliteit

|
Bedrijfsleven, Blog

Bescherm je merkimago tegen ongedierte

|
Bedrijfsleven, Financieel

De kracht van kleurpsychologie in marketing en branding

|
Bedrijfsleven, Branding

Gevonden worden op het internet? Bekijk deze tips!

|
Algemeen, Bedrijfsleven
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!