Denken aan het milieu loont

28/03/2020
|
58
subsidie zonneboiler

Wist jij al dat het mogelijk is om betaald te krijgen van de overheid? Dit gebeurd in de vorm van een subsidies. Maar wat is een subsidie nu precies? Een subsidie is een tegemoetkoming van de overheid. Je krijgt dus geld van de overheid. Dat kan best prettig zijn, aangezien het normaal andersom gaat. De overheid geeft jou zo’n subsidie om bepaalde doelen te bereiken of bepaalde zaken te stimuleren. Vaak krijg je subsidies voor acties die te maken hebben met het milieu. Hierbij moet je denken aan het plaatsen van zonnepanelen, het aanschaffen van een elektrische auto of in dit geval het vervangen van je cv-ketel.

Geen cv-ketels meer in Nederland na 2050

Onze overheid en daarom ook ons land worden steeds groener. De burgers worden zich steeds meer bewust van het feit dat het milieu wel degelijk belangrijk is en dat we er samen voor moeten zorgen. Milieubewust denken wordt aangespoord en dat zie je ook terug in het volgende beleid. Ons land wilt in 2050 namelijk af zijn van de standaard cv-ketel en deze vervangen door een zonneboiler. Wanneer je dit doet, krijg je hier ook subsidie voor. Betekent dit dan dat je de zonneboiler helemaal gratis krijgt? Nee, dat is niet zo. Voor een zonneboiler kun je maximaal 2300 euro terugkrijgen, afhankelijk van het vermogen van de boiler. Dit komt neer op ongeveer 40% van het totale aanschafkosten. Je moet het zelf dus wel willen. Heb je de ketel eenmaal vervangen, kun je het geld deels terugvragen van de overheid. Hoe je dit doet lees je hier.

Gerelateerd nieuws  Een gezellige tuin

 

Warmtepomp zonneboiler aanvragen

Een subsidie aanvragen is al lang niet meer zo moeilijk als men denkt. Sterker nog, je hebt het zo gedaan. Op het internet kun je direct checken of en wanneer je subsidie kunt terugkrijgen. Vroeger moest dit nog allemaal met pen en papier en duurde het vrij lang. Met alle technologie van tegenwoordig weet je binnen 2 minuten wat je moet weten. Wil jij nu ook een warmtepomp zonneboiler aanvragen maar lukt het niet op internet, dan kun je deze aanvraag nog altijd laten uitbesteden.

 

subsidie zonneboiler

Meer in deze categorie

Raftwood vloeren: een milieuvriendelijke optie

|
Wonen

Wat zijn de tuintrends van 2024?

|
Wonen

Waarom goede raambekleding niet te onderschatten is

|
Wonen

Technologische ontwikkelingen van zonnepanelen

|
Blog, Wonen
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!