De slimste schoonmaaktruc

18/12/2021
|
126
goedkoop-bank-laten-schoonmaken

Er zijn ontzettend mensen die een hekel hebben aan schoonmaken. Het wordt vaak gezien als een noodzakelijk kwaad. Niet door iedereen natuurlijk, maar het staat bij veel mensen nu eenmaal niet op de eerste plaats van favoriete bezigheden. Toch is dat ontzettend jammer, want een opgeruimd en schoon huis voelt wel vaak erg prettig. 

Hoe kom jij nu het beste door de weerstand heen? Lees dan hier over de slimste schoonmaaktruc: maak het leuker!

Wat maakt het zo vervelend? 

Het is eigenlijk vreemd dat je er tegenop ziet. Het huis opruimen en schoonmaken, dat doe je in de eerste plaats voor jezelf. Je wilt een fijne omgeving voor jezelf. Waarom wordt het dan toch door veel mensen als vervelend ervaren? Dat heeft verschillende oorzaken: 

  • Het komt werk komt elke keer weer terug, het is ondankbaar werk. 
  • Het is voor sommige mensen ongezellig. 
  • Het geluid van de stofzuiger is naar. 
  • Je ervaart schoonmaakwater als onprettig. 
  • Het kost tijd die je liever ergens anders aan wil besteden. 
  • Je krijgt het niet meer goed schoon. 

Hoe verander je dat? 

Het ligt eraan welke aspecten voor jou zo vervelend zijn. Vind je het vervelend dat het nooit ophoudt en vind je het zonde van jouw tijd? Doe het dan gewoon maar niet of huur een schoonmaker in. Dan hou jij bijvoorbeeld tijd over om het huis te decoreren. Dat is wellicht niet het antwoord dat je wil horen. Vind je het vervelend dat het werk elke keer weer terugkomt? Zorg er dan voor dat je minder rommel maakt en alles direct schoonmaakt als het vies wordt: meteen alles opruimen dus. Meteen even na het eten met een doekje over de tafel gaan. Dat soort dingen. Op die manier, stapelt het werk zich niet zoveel op. 

Gerelateerd nieuws  Bescherming voor jezelf

Goedkoop bank laten schoonmaken 

Je kunt iets wat je niet meer schoon krijgt, ook schoon laten maken, bijvoorbeeld goedkoop bank laten schoonmaken. Door goedkoop de bank te laten schoonmaken, hoef je nog geen nieuwe bank te kopen. Dat scheelt geld. 

Behalve goedkoop bank laten schoonmaken kun je ook heel veel andere vervelende zaken voorkomen. Vind je het geluid van de stofzuiger naar? Wat dacht je er dan van om een robotstofzuiger te kopen die niet veel lawaai maakt? Vind je het schoonmaakwater niet fijn? Koop dan schoonmaakhandschoenen. Vind je het ongezellig? Zet er dan fijne muziek bij op en steek wat fijne geurkaarsjes aan. Je kunt ook misschien samen met iemand schoonmaken. Dat is vast wat gezelliger.

bank-laten-schoonmaken-goedkoop

 

Meer in deze categorie

Waar moet je op letten bij het kopen van een keuken?

|
Wonen

Zo verzorg je een herfst chrysant

|
Lifestyle, Wonen

Raftwood vloeren: een milieuvriendelijke optie

|
Wonen

Wat zijn de tuintrends van 2024?

|
Wonen
© Copyright Cursos Maketing Online 2024
hello world!