De nieuwe trend in kamperen genaamd Glamping

25/06/2021
|
66
Luifels

Je hebt het vast wel eens van Glamping gehoord. Glamping is een combinatie van het woord glamorous en camping. Het betekent dus letterlijk luxe kamperen. Maar wat houdt Glamping nu eigenlijk in en wat valt er onder?

Wat is Glamping

Nu je weet wat het betekend is het ook niet moeilijk om te raden wat het precies is. Het is een luxe manier van kamperen waarbij je van alle gemakken bent voorzien. Glamping is de laatste jaren steeds populairder geworden. Je hoeft bij Glamping niet meer op een dun matje te slapen of met je wc-rol naar een openbaar toilet. Als je in luxe gaat kamperen dan heb jij je eigen badkamer en slaap je in een comfortabel bed. Al je echt voor luxe wilt gaan dan kan je zelf kiezen voor een Glampingtent met een vaatwasmachine of verwarming. Je kan genieten van de gezelligheid van een camping met de gemakken van een huis. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het bestaat op het gebied van Glamping. Van luxe tenten met enorme luifels tot gezellige lodges het bestaat allemaal.

Gerelateerd nieuws  Microneedling: wat is het en wat doet het met je huid?

Het gemak van Glamping

Als je een Glamping vakantie boekt bent je dus niet alleen van alle gemakken voorzien. Je hebt ook het voordeel dat je vakantie direct kan beginnen als je aankomt. Je hoeft geen tent of caravan meer neer te zetten en je hoeft je niet meer druk te maken of je wel alle tentstokken meegenomen hebt. Daarnaast hoef je ’s nachts niet meer over de camping te dwalen om een wc te vinden en nooit meer gebukt te koken.

Glamping campings

Omdat Glamping razend populair is zijn er enorm veel plekken waar het al mogelijk is. Populaire landen waar je kan Glamperen zij: Spanje, Italië, Kroatië, Frankrijk en Zwitserland. Natuurlijk na je ook gewoon in Nederland een Glamping vakantie boeken. Glamping is de perfecte middenweg tussen kamperen en een hotel. Ideaal dus als je met wat meer mensen op vakantie gaat en niet allemaal in een tentje of hotelkamer gepropt wil zitten.

 

Luifels

Meer in deze categorie

Jouw gids naar het ultieme genot: De beste g-spot vibrator

|
Ontspanning

De kracht van de zomer benutten

|
Lifestyle, Ontspanning

Sextoys voor mannen wat zijn de opties?

|
Ontspanning

Hoe kom je helemaal tot rust?

|
Ontspanning
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!