De auto compleet reinigen

04/06/2021
|
64
auto reinigen

Auto’s schoon houden is altijd een heel gedoe. Je gebruikt hem elke dag en in het weekend staat die ook niet stil. Door alle drukte is het gewoon niet haalbaar om een geschikt moment te vinden voor een goede schoonmaak. Helemaal als je werkt al klusjesman, hovenier of schilder waar het niet ongewoon is om viezigheid mee de auto in te nemen. Daarbij ben je in het weekend ook druk met sporten of lekker de natuur in, waar bij als je even niet op let toch weer wat mee komt de auto in. Met al die drukte en gezelligheid is het ontzettend moeilijk tijd te vinden voor een grondige schoonmaakbeurt. Even snel een keer het afval weggooien of de stofzuiger erdoor halen is geen probleem, maar om grondig elk hoekje te poetsen is weinig tijd voor te vinden. Erg vervelend als dit niet lukt aangezien een auto een grote kostenpost is en je wilt toch zo lang mogelijk genieten van je auto.

Schoonmaken tot de vervelendste vlekken

Een auto reinigen kost veel tijd en daarom is het een goed idee om het te laten doen. Naast dat je tijd over houdt voor je eigen schema, wordt je auto volledig en diep gereinigd. Rooklucht, verfvlekken, koffievlekken, schimmel. Na een diepe reiniging ziet je auto er weer uit als nieuw. De lastige plekken waar je zelf alleen met een tandenborstel bij kunt zullen schoon zijn. Zodat je weet dat je niks kwijt raakt, wordt er aangeraden dat je alle losse onderdelen uit de auto haalt. Zo weet je zeker dat wat jij belangrijk vind niet weggegooid wordt.

Gerelateerd nieuws  MVO voor het MKB

Aan alles wordt gedacht

Bij de auto reiniging wordt aan alles gedacht. Niet alleen de binnenkant maar ook de buitenkant krijgt een volledige poetsbeurt. Eerst zal de auto schoongemaakt worden met water zodat het zand en andere vlekken verwijderd zijn. Als dat klaar is wordt de auto volledig gepoetst. Dankzij een goede poets laag kunnen zelfs kleine krasjes verholpen worden. Ook het zuur wat in vogelpoep zit zal je lak niet meer aantasten. Hierdoor zal de auto weer glimmen en eruit zien als nieuw. Want dat is toch wel het einddoel van de auto grondig schoon te maken.

auto reinigen

Meer in deze categorie

Milieutrends in het verkeer

|
Auto, Rijschool

Eerste hulp bij vlekken

|
Diensten, Producten

Waarom moet ik motorrijles nemen?

|
Rijschool, Student

Je werkplek onderhouden

|
Bedrijfsleven, Blog
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!