4 essentiële Odoo tools die in jouw bedrijf geïmplementeerd moeten worden

26/05/2020
|
54
Odoo implementatie

Als bedrijf heb je al gauw te maken met tientallen programma’s en systemen om jouw zaken op orde te stellen. Echter zullen ook veel werknemers gemerkt hebben dat al deze tools hun eigen werkwijze hebben. Ze effectief samen laten werken is vaker dan niet onbegonnen werk. Toch zijn er oplossingen. Een Odoo implementatie zou een hoop problemen al kunnen oplossen. Odoo is een uitgebreide softwareoplossing die beschikt over meerdere apps die samen aan alle zakelijke behoeftes voldoen. Ze zijn perfect met elkaar geïntegreerd en kunnen uren aan tijd besparen die normaal gespendeerd wordt aan het oplossen van programmakoppel-fouten. Welke apps jij écht nodig hebt? Die benoemen we hieronder.

Odoo implementatie

 

Delivery Date Scheduler voor winkeleigenaren

Ben jij een winkeleigenaar die met enige regelmaat pakketjes de deur uit stuurt? Dat is een implementatie van Odoo Delivery Date Scheduler iets voor jou! Dit programma is gekoppeld aan jouw webshop, waarbij iedereen die een bestelling plaatst kan kiezen uit verschillende bezorgingsdata gepersonaliseerd aan hen. Hierdoor zullen ze altijd een datum kiezen die beschikbaar is en worden teleurstellingen voorkomen. Een bijkomend voordeel is dat dit programma bovendien ook verschillende notificaties stuurt wanneer het tijd wordt dat jij het pakketje ook daadwerkelijk verzend.

Gerelateerd nieuws  Eerste hulp bij vlekken

Loyalty and Rewards verwent je trouwste klanten

Met het Loyalty and Rewards programma van Odoo is het nog nooit zo makkelijk geweest om jouw trouwste klanten te verwennen. Geef gemakkelijk en geautomatiseerd kortingen aan klanten die regelmatig komen, of maak kortingen eerder beschikbaar voor terugkerende bezoekers. Hierdoor worden je klanten nog meer betrokken bij je bedrijf en worden periodieke klanten getriggerd om regelmatiger gebruik te maken van jouw winkel.

Documenten van Odoo voor geordende bedrijven

Werkt jouw bedrijf ook met ontelbare USB-sticks, harde schijven en cloudopslag abonnementen? Dan is de documenten oplossing van Odoo de perfecte implementatie voor jou. Stroomlijn gemakkelijk je workflow door je bestandenopslag centraal te maken. Bepaal zelf wie wel of geen toegang heeft en ben verzekerd van periodieke back-ups. Deze implementatie zorgt ervoor dat jouw bedrijf geordend wordt en wellicht zelfs helemaal papierloos.

Tijdregistratie voor een vinger op de pols

Steeds meer bedrijven werken met freelancers. Voor het is de tijdregistratie oplossing van Odoo perfect. Je kunt gemakkelijk zien hoeveel uur iemand aan een project gewerkt heeft. Verder laat het je direct zien waar verspilling van tijd plaatsvind, waardoor je ook daar verbetering kan boeken.

Meer in deze categorie

Slotenmaker technieken en vaardigheden

|
Diensten

Het belang van goede boekhouding voor bedrijven

|
Algemeen, Bedrijfsleven

Een kleine verbouwing

|
Bedrijfsleven, Blog

Eerste hulp bij vlekken

|
Diensten, Producten
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!