Een mooie herinnering aan je dierbaren.

15/05/2021
|
59

Bij het overlijden van een dierbare naasten zoeken we vaak een mooie manier om hen te blijven herinneren. Dit kan op vele manieren zoals een begraafplaats, een mooie urn voor hun as, of het plaatsen van een boom in een bos. Voor de een is het belangrijk om een plek te hebben waar ze naar toe kunnen voor een fijne herinnering. De ander kijkt liever naar opties voor een meer persoonlijke manier dichtbij. Dit kan zijn een speciale ketting of ring, de opties zijn eindeloos. Een wel heel mooie manier van herinneren is as in glas. Bij deze manier wordt een beetje as van de crematie verwerkt in een kunt werk van glas. Het is een schitterende manier voor een tastbare herinnering voor je dierbare. As in glas sieraden worden op een subtiele manier verwerkt, zo is je dierbare altijd dichtbij. Als je dan even aan je dierbare wil denken hoef je alleen maar even je ketting of ring vast te pakken.

Een levenslange herinnering.

As sieraden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit zorgt ervoor dat de sieraden van as in glas een leven lang meegaan. De varianten van materialen kunnen zijn edelmetaal, zilver, rosé goud of geel goud. Door de verschillende keuzes kun je jouw sieraad laten maken naar eigen wens. De sieraden zijn gemakkelijk zelf te vullen en af te sluiten. Is het sieraad eenmaal gesloten dan is deze permanent dicht. Op die manier kun je het as van je dierbaren symbolisch altijd met je meedragen, wat een mooie emotionele troost kan zijn in de moeilijke tijden van het rouwproces.

Gerelateerd nieuws  Ruzie of conflict tussen werkgever en werknemer

Een urn van glas.

Naast sieraden is er ook de optie voor een urn van glas. Deze zal in een uniek kunstwerk gevormd zijn na een kennismakingsgesprek. Zo is deze urn uniek voor jouw en je familie. Hierbij krijg je naar wens de benodigde attributen mee om de urn op een eigen gewenst moment te kunnen sluiten. Zo kun je in een besloten kring met de familie de urn sluiten wanneer iedereen zover is. Dit intieme proces zal een unieke steun bieden tijdens het rouwproces.

Meer in deze categorie

Slotenmaker technieken en vaardigheden

|
Diensten

Het belang van goede boekhouding voor bedrijven

|
Algemeen, Bedrijfsleven

Een kleine verbouwing

|
Bedrijfsleven, Blog

Eerste hulp bij vlekken

|
Diensten, Producten
© Copyright Cursos Maketing Online 2023
hello world!